www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Rallye Český Krumlov

Divácká soutěž „4P“ pokračuje...

foto

20. května 2009 • 16:30

U tratí Rallye Šumava dostala bezpečnostní akce „4P“ (Prosíme Poslouchejte Pokyny Pořadatele), kterou zaštituje promotér české rally Mediasport.cz, nový náboj v podobě divácké soutěže. V místech, která byla označena jako divácká, byly distribuovány soutěžní kupony, na kterých byla jednoduchá otázka.

žádný příspěvek celý článek »

Legendy v Krumlově zase budou

foto

20. května 2009 • 14:00

Krumlovskou soutěž si bez Rally Legend už nedovedeme představit. V tuto chvíli jsou už na cestě k nám jejich noví účastníci z Velké Británie. Přestože Rally Legendy nejsou skutečné závody, ale demonstrační jízdy zajímavých soutěžních vozidel minulosti, ukázal už první ročník před dvěma lety, že diváci na takové akce velmi dají.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. před Rallye Český Krumlov

foto

20. května 2009 • 10:00

Jihočeská Rallye Český Krumlov bude další soutěží Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, kde chce posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel bojovat o místa na stupních vítězů. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem mají s českokrumlovskou soutěží bohaté zkušenosti a jejich jména se zapsala do historických tabulek vítězů již dvakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team se připravuje na Rallye Český Krumlov

foto

20. května 2009 • 06:00

Již jen pár dní zbývá do startu třetího podniku letošního ročníku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally, kterým bude 37. Rallye Český Krumlov. Stejně jako finišují přípravy organizátorů, je v plném proudu příprav také Mogul Racing Team a jeho posádka Roman Kresta – Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Do Krumlova zavítá také exmistr Evropy Simon Jean-Joseph

foto

19. května 2009 • 12:00

Příští týden navštíví Českou republiku Francouz Simon Jean-Joseph, špičkový pilot a dvojnásobný rallyeový mistr Evropy z let 2004 a 2007. Důvodem jeho návštěvy je oficiální zahájení projektu Citroën Racing Trophy CZ 2009, který startuje při Rallye Český Krumlov.

příspěvků: 1 celý článek »

Tak už za pět dní

foto

19. května 2009 • 08:00

Ještě se čtyřikrát vyspíme a bude tu druhý den Rallye Český Krumlov. Sobota přinese její druhý díl s dalšími, neméně zajímavými rychlostními zkouškami.

žádný příspěvek celý článek »

Do Krumlova přijede i Jean-Joseph

foto

15. května 2009 • 15:35

Francouzský pilot z dalekého Martiniku se stal patronem všech národních seriálů Citroën Racing Trophy, který jak známo, se na naší půdě poprvé odehraje právě na Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Kam za deset dní

foto

14. května 2009 • 08:00

Ano, už si můžeme pomalu tvořit vlastní itinerář Rallye Český Krumlov. Soutěž startuje v pátek a tady je přehled úvodních RZ. Začínáme číslem 2, jedničku má českobudějovický prolog na výstavišti.

žádný příspěvek celý článek »

Lukasz Habaj pojede český pohár Citroënů C2 R2

foto

13. května 2009 • 20:15

Polský mladík Lukasz Habaj už na Valašské Rally dokázal, že umí být se svým Citroënem C2 R2 hodně rychlý. Proto je pro české fanoušky určitě potěšitelná zpráva, že se přihlásil do nově vypsaného seriálu vozů této francouzské značky.

příspěvků: 2 celý článek »

Už víme, kdo přijede do Krumlova

foto

12. května 2009 • 07:00

Víme dobře, že hodně pořadatelů se letos děsí, kolik přihlášek přijde, kolik posádek se dostaví. Rallye Český Krumlov nemusí mít obavy, přihlásili se opravdu úplně všichni. To platí hlavně o současných vozidlech, historických vozidel je výrazně méně. Do mistrovství republiky historiků je přihlášeno šestnáct posádek, ale z těch, u nichž se předpokládá atak na nejvyšší posty, nechybí žádná.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo se přihlásil, kdo ušetřil

foto

5. května 2009 • 06:00

Do definitivní uzávěrky přihlášek na 37. Rallye Český Krumlov, třetí zastavení Mediasport MMČR v rallye a premiérově také FIA Evropského poháru v rallye – region Central, zbývá necelý týden.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing spouští „Citroën Racing Trophy CZ“

foto

21. dubna 2009 • 09:00

Společnost Citroën navazuje na slavnou éru vozů Visa, AX, ZX, Saxo a nověji C2 Challenge a v roce 2009 přichází do České republiky s novou soutěží „Citroën Racing Trophy CZ“. Citroëny se opět pustí do závodů, aby vítězily a získávaly ceny za umístění, které do závodů značka vložila.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo dřív zaplatí - ušetří

foto

30. března 2009 • 17:30

Na stránkách www.rallyekrumlov.cz si můžete prohlédnout definitivní časový harmonogram, který odhalil chystané zkrácení programu rallye. Oficiální začátek 37. ročníku stanovili pořadatelé z AMK Rallye Český Krumlov a ČK motorsport na středu 20. května krátce po obědě prezencí posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye chceme dostat do mistrovství Evropy!

foto

20. března 2009 • 06:00

Přesně za týden odstartuje ve Valašském Meziříčí úvodní podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na druhém konci republiky je však veškerá pozornost upřena na třetí podnik tohoto nejprestižnějšího tuzemského šampionátu, jímž bude v závěru května oblíbená Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov do dalšího ročníku s důležitými změnami

foto

2. března 2009 • 08:00

Rallye Český Krumlov sice odstartuje až předposlední květnový víkend, ale už teď je jasné, že letos bude mít trochu jinou podobu. Musí se přizpůsobit požadavkům FIA, protože soutěže se stala součástí zónového evropského mistrovství.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist