www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Impromat Rallysprint Kopná

Loňská Kopná: Kresta byl suverénní od startu až do cíle

foto

1. července 2009 • 22:15

Populární Rallysprint Kopná napíše v letošním roce již svou sedmnáctou kapitolu. V dosavadní historii se do galerie vítězů zapsalo celkem jedenáct jmen. Nejvíce vítězství v okolí Podkopné Lhoty a Slušovic zaznamenal Stanislav Chovanec, který vyhrál celkem pětkrát, dvakrát triumfoval Roman Kresta, který patří k největším favoritům letošního ročníku slušovického rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná láká fandy na atraktivní divácká místa

foto

1. července 2009 • 11:00

Nejpopulárnější rallysprintový podnik v České republice IMPROMAT Rallysprint Kopná startuje již v sobotu 4. července ve Slušovicích. Přihlášen je nebývalý počet 135 posádek ze čtyř států, posádky si rozdělí body do šampionátu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally 2009 a seriálu K4 Pohár České republiky v rally. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili opět náročnou trať, která vychází z osvědčeného modelu z předchozích ročníků. Letošní ročník Kopné měří celkem 175 km a obsahuje 9 rychlostních zkoušek na čtyřech úsecích v celkové délce 76 km.

žádný příspěvek celý článek »

Fiat Rufa smeruje na Kopnú

foto

30. června 2009 • 13:00

Takmer presne po roku odštartuje na susednej Morave v poradí už XVII. Ročník Rallysprint Kopná, ktorý je obľúbenou „destináciou“ aj pre slovenský FIAT RUFA Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná nabídne hvězdné startovní pole, přihlášeni jsou Kresta a Enge!

foto

29. června 2009 • 11:00

Třetí podnik osmidílného šampionátu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally 2009 XVII. IMPROMAT Rallysprint Kopná, který se pojede v sobotu 4. července ve Slušovicích, slibuje hvězdné startovní pole a dramatické souboje na tratích rychlostních zkoušek. Pořadatelům z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě se přihlásil úctyhodný počet 135 posádek ze čtyř států – České republiky, Slovenska, Polska a Francie. Diváci v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty uvidí celkem 5 vozů kategorie Super 2000, 4 soutěžní speciály specifikace WRC a celkem 14 jezdců se pyšní národní prioritou ASN!

žádný příspěvek celý článek »

Kresta na Kopné s překvapením - Škodou Fabií WRC

foto

26. června 2009 • 10:15

V posledních dnech se zejména v elektronických médiích a na internetových diskusních fórech vyrojilo hned několik spekulací ohledně startu úřadujícího mistra a vedoucího jezdce průběžné klasifikace MMČR v rally Romana Kresty na populárním Impromat Rallysprintu Kopná, jehož 17. ročník se odehraje 4. července 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Enge pojede na Kopné s Lancerem CNG

foto

22. června 2009 • 21:30

Velké překvapení slibovala pro fanoušky automobilových soutěží přihláška Tomáše Engeho na druhý podnik rallysprintového šampionátu, Rally Vysočina. Tento start se nakonec nepodařilo zorganizovat, na nadcházejícím podniku Impromat Rallysprint Kopná, který se pojede o prvním červencovém víkendu, by se však čtvrtý muž z letošní čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans měl zúčastnit.

žádný příspěvek celý článek »

Populární Kopná startuje za dva týdny!

foto

19. června 2009 • 15:45

Třetím podnikem šampionátu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally 2009 bude začátkem letních prázdnin XVII. IMPROMAT Rallysprint Kopná, který se pojede ve dnech 3. - 7. července. Vedle rallysprintového šampionátu se nejpopulárnější český sprint počítá do hodnocení K4 Poháru České republiky v rally a Poháru mládeže v rally. Rallysprint na Kopné se poprvé konal v roce 1993 a od té doby získal renomé nejoblíbenějšího sprintového podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení, harmonogram a mapy na Kopnou

foto

4. června 2009 • 13:30

Třetím dílem bude na začátku července pokračovat rallysprintový šampionát tím nejklasičtějším podnikem. Impromat Rallysprint Kopná je totiž jedinou soutěží, která se v názvu hrdě hlásí k příslušnosti do národního šampionátu sprintů. Na jednu z nejpopulárnějších soutěží u nás vám dnes přinášíme základní informace v podobě zvláštních ustanovení, časového harmonogramu i map RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Info k 17. ročníku Impromat Rallysprint Kopná

foto

1. června 2009 • 17:00

Tak, jak je již z názvu patrno, i v letošním ročníku je generálním partnerem firma Impromat. Po smutných událostech, které provázely konec loňské a začátek letošní rallyové sezóny, to pořadatelé rozhodně nemají vůbec jednoduché, a to jak se získáváním povolení tratí, tak i následně s jejich zabezpečením. Proto jsme i z těchto důvodů nuceni použít loňské tratě. Jiný model, který jsme měli v plánu nám nebyl několika obcemi schválen.

žádný příspěvek celý článek »

toplist