www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Sata Rally Acores

Freddy Loix mění spolujezdce

foto

20. března 2009 • 12:15

Průběžně vedoucí muž seriálu Intercontinental Rally Challenge, Belgičan Fredy Loix, mění po dvou odjetých soutěžích spolujezdce. Jeho současný kopilot Isidoor Smets je nucen opustit v současnosti nejúspěšnější posádku v IRC kvůli zdravotním problémům s hlasem.

příspěvků: 1 celý článek »

Meeke: Na asfaltu to bude těžké, těžit musím z nových soutěží!

foto

16. března 2009 • 14:00

Kris Meeke, pilot týmu Peugeot UK, doufá, že se mu již při nadcházejícím plánovaném podniku Intercontinental Rally Challange, kterým bude Sata Rally Acores (Safari rally vypouští), podaří připsat na své bodové konto další desítku.

příspěvků: 1 celý článek »

Alen: Na Azorech budu těžit ze startovní pozice

foto

16. března 2009 • 08:00

Anton Alen, jezdec týmu Abarth, věří, že ani po výpadcích v obou doposud odjetých soutěžích v Monte Carlu a Brazílii není možnost získat titul v šampionátu IRC definitivně ztracena. Fin vyjádřil spokojenost se svou rychlostí na poslední soutěži, Rally de Curitiba, kde si však po havárii připsal na své bodové konto stejně jako v Monte carlu po problémech se spojkou další nulu.

příspěvků: 3 celý článek »

Bruno Magalhaes IRC opět nepojede, soustředí se na portugalský šampionát

foto

4. března 2009 • 14:00

Bruno Magalhaes již třetí rok po sobě plánoval vstup do prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Na portugalského jezdce však výrazně dopadla letošní ekonomická krize a ten je tak nucen již téměř hotový projekt odvolat.

žádný příspěvek celý článek »

Bernardo Sousa by chtěl startovat i v IRC

foto

18. února 2009 • 13:45

Portugalský jezdec Bernardo Sousa opustil před sezónou tým Red Bull a dohodle se s portugalským dovozcem Fiatů na startech v PCWRC s Grande Puntem S2000. Po nepříliš úspěšném vystoupení na zahajovacím podniku se nechal Sousa slyšet, že by se rád představil i v rámci seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

toplist