www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Sheron Valašská Rally

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Tipovačku na Valašské Rally vyhrál Aless

foto

28. března 2010 • 19:30

Aless ze Strakonic se stal vítězem tipovací soutěže při letošní Sheron Valašské Rally. Vladimír Barvík byl bohužel nucen odstoupit v servisu po první etapě kvůli zdravotním problémům, proto se mu výsledný dosažený čas započítával pouze z prvních šesti rychlostních zkoušek.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Bronislava Končitíka

foto

28. března 2010 • 17:30

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus vybojoval ve Valašské rally stupně vítězů

foto

28. března 2010 • 14:30

Úspěšnou premiéru v Mezinárodním mistrovství České republiky v rally má za sebou Czech Ford Rally Team a posádka Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. V úvodním podniku šampionátu, Valašské rally, Tarabus s Trunkátem uspěli s vozem Ford Fiesta S2000 v silné konkurenci dalších vozů Super 2000 i produkčních vozů a obsadili třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Lukáše Zásměty

foto

28. března 2010 • 01:30

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Lukáše Zásměty.

žádný příspěvek celý článek »

Sobota dál ve vysokém tempu (+ MP3)

foto

27. března 2010 • 14:50

Včerejší doslova pekelné tempo nasazené trojicí Pech - Valoušek - Kresta pokračovalo i na úvodních čtyřech rychlostních zkouškách druhého a zároveň závěrečného dne letošní Sheron Valašské Rally. Před posledními dvěma testy zůstal na čele Václav Pech s náskokem čtyř vteřin na druhého Pavla Valouška, předčasný start do jednoho z testů pak zdvojnásobil ztrátu třetího Romana Kresty na 20 sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z první etapy Valašské Rally od Miroslava Knedly

foto

27. března 2010 • 10:00

Na úvodní etapě letošní Sheron Valašské Rally se byl podívat i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, který si pro vás připravil čtyřicítku snímků z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z první etapy Valašské Rally od Romana Kašpárka

foto

27. března 2010 • 09:30

Strhující podívanou nabídla včerejší první etapa úvodního podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky, Sheron Valašské Rally. Jak to vypadalo na rychlostních zkouškách v okolí Valašského Meziříčí se můžete podívat prostřednictvím fotografií Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Na čele vše otevřeno (+ MP3)

foto

27. března 2010 • 00:30

Ani poslední trojice rychlostních testů prvního dne letošní Sheron Valašské rally nepřinesly z pohledu dění na špici soutěže žádné výrazné časové rozdíly. Ve vteřinovém pokeru má po úvodní etapě lehce navrch Václav Pech před Pavlem Valouškem a Romanem Krestou, když aktuální rozdíl mezi prvním a třetím jmenovaným jezdce činí po 66.5 km celkem 8.7 vteřiny.

příspěvků: 2 celý článek »

Úvodní zkoušky vyzněly nejlépe pro Pecha (+ MP3)

foto

26. března 2010 • 21:05

Start do úvodního podniku letošního Mediasport mistrovství České republiky v automobilových soutěžích nejlépe vyšel Václavu Pechovi s Petrem Uhlem na produkčním Mitsubishi Lancer Evo 9, když dokázali vyhrát hned dvě z úvodní trojice rychlostních zkoušek. Další dvě příčky po RZ 3 již náležely vozům kategorie Super 2000, respektive Škodě Fabia Pavla Valouška a Peugeotu 207 Romana Kresty.

příspěvků: 1 celý článek »

Pavel Valoušek bude chtít bojovat o titul (+ MP3)

foto

26. března 2010 • 16:55

Dnes v poledne se oficiálně představil ve Valašském Meziříčí před letošní sezónou sestavený Škoda Delimax Czech National Team, jehož barvy bude v domácím šampionátu hájit posádka Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza na tovární Škodě Fabii Super 2000. Tato dvojice se tak rázem stala jasným papírovým favoritem Mediasport MMČR v rally a své kvality hodlá předvést už na Sheron Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Citroen Racing Trophy zahajuje další sezónu

foto

26. března 2010 • 16:00

Na úvodním podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích zahájí své zápolení také posádky startující v rámci Citroen Racing Trophy, projektu, který se na české rally scéně poprvé představil v loňském roce. Stejně jako v úvodním ročníku, tak i v roce 2010 budou moci o finanční prémie bojovat posádky přihlášené do tohoto značkového poháru s vozy Citroen ve třídách A6 a A7 (vyjma vozů kategorie S1600).

žádný příspěvek celý článek »

Jedinečná šance vidět soutěžní auta na Valašce z vrtulníku

foto

26. března 2010 • 06:00

Na významných zahraničních podnicích se v poslední době stále častěji nabízí pohled na průběh soutěže i z ptačí perspektivy. Překvapivě hojně využívaná možnost přichází i do České republiky. Při Valašské rally budou mít fanoušci, ale i partneři jednotlivých týmů jedinečnou možnost shlédnout soutěžní posádky z oblohy.

žádný příspěvek celý článek »

Videoblog Pavla Valouška před Valašskou Rally

foto

25. března 2010 • 23:00

Zítra bude oficiálně představen design nově vytvořené stáje Škoda Delimax Team. V jeho rámci se posádka Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza představí se Škodou Fabia S2000 v celém MMČR v automobilových soutěžích. Právě otrokovický pilot si pro fanoušky připravil malé překvapení - Videoblog Pavla Valouška před Valašskou Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek testoval na Sheron Valašskou Rally

foto

25. března 2010 • 15:20

Dnes dopoledne si Pavel Valoušek naposledy vyzkoušel svůj nový speciál před startem letošní Sheron Valašské Rally. Společně se Zdeňkem Hrůzou testovali v tovární Škodě Fabii S2000 zhruba tři hodiny. Pár snímků z tohoto testu pro vás připravil náš stálý spolupracovník František Dušek.

příspěvků: 2 celý článek »

Honza Černý s Pavlem Kohoutem před Valašskou rally

foto

25. března 2010 • 14:15

Příbramsko – pražská posádka Honza Černý – Pavel Kohout odstartuje o víkendu do Sheron Valašské Rally Bonver, tentokrát s ještě menším vozem, než obvykle. Kluci jsou známí svou výškou, až by člověk zapochyboval, zda se vůbec do Citroën C2R2MAX oba skutečně bez problémů vejdou.dalších. Držíme palce na Valašku a hodně štěstí do celé sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist