www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Sheron Valašská Rally

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Jaromíra Tarabuse čeká ve Valašské rally premiéra s Fiestou S2000

foto

25. března 2010 • 13:00

Czech Ford Rally Team a posádku Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát čeká o nadcházejícím víkendu premiéra s vozem Ford Fiesta S2000. Ve Valašské rally, tedy v úvodním podniku Mezinárodního mistrovství České republiky rally, by Tarabus s Trunkátem rádi atakovali stupně vítězů. Zároveň jsou si však vědomi faktu, že budou svůj nový vůz poznávat a sžívat se s ním.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ – Na začátek pětice pilotů C2 R2 Max

foto

25. března 2010 • 12:40

Už zkraje ledna bylo potvrzeno, že i letos bude pokračovat projekt Citroën Racing Trophy CZ a nyní už jen několik desítek hodin zbývá do startu první soutěže sezony. Na úvod odstartuje do druhého ročníku CRT CZ šest posádek Citroënů C2 R2 Max, které se poperou o ještě zajímavější finanční prémie, než loni.

žádný příspěvek celý článek »

Barvík se vrací do MMČR

foto

25. března 2010 • 09:00

Nová sezóna je již připravena na startovní čáře a ani letos nebude chybět za volantem svého soutěžního vozu Vladimír Barvík. Již na startu prvního závodu, Sheron Valašské rally, nebude chybět posádka Anvel racing teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team zahájí sezónu na Valašsku

foto

24. března 2010 • 21:55

29. ročník Sheron Valašské Rally Bonver zahájí o následujícím víkendu sedmidílný seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally. Na startu úvodního podniku letošní domácí sezóny nebude chybět ani posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross, obhajující tituly v absolutní klasifikaci MMČR z posledních dvou sezón.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Valašské Rally oslaví stovku

foto

24. března 2010 • 14:10

100. soutěžní start čeká Vojtěcha Štajfa na nadcházející Valašské Rally. Pilot Subaru Czech Rally Teamu si k tomuto jubileu dal předčasný dárek v podobě úspěšného startu na lednové Rallye Monte Carlo, teď jej ale čeká tradiční boj o důležité body do Mezinárodního mistrovství ČR. Usedne do nového vozu Subaru Impreza WRX STI, kde místo po jeho boku opětovně zaujme Marcela Dolečková.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem startují do nové sezóny

foto

24. března 2010 • 10:00

Úřadující vicemistři České republiky v rally Václav Pech jun. a spolujezdec Petr Uhel se v pátek 26.března postaví na start Valašské Rally, prvního podniku sedmidílného seriálu Mezinárodního Mistrovství České republiky. Posádka EuroOil teamu v loňském roce bojovala v závěrečné soutěži rally Bohemia do posledních metrů o mistrovský titul, a i letos budou chtít Pech s Uhlem se svým modrožlutým Mitsubishi Lancer EVO IX míchat kartami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Jaromíra Tarabuse a Jana Černého od Miroslava Knedly

foto

23. března 2010 • 20:15

Dnešních testů Jaromíra Tarabuse a Jana Černého na známém úseku Podhoran nad valašskou vesnicí Kašava se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Pro fanoušky automobilových soutěží si připravil třicítku snímků z testu obou talentovaných pilotů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Jaromíra Tarabuse a Jana Černého od Josefa Petrů

foto

23. března 2010 • 19:40

Jaromír Tarabus i Jan Černý si dnes vyzkoušeli své nové zbraně pro nadcházející sezónu českého šampionátu. Na uskákaném úseku nedaleko Kašavy se připravovali na první díl domácího mistrovství. Testu se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Josef Petrů a připravil pro vás třicítku fotek.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Michalík letos za volantem i za řidítky

foto

22. března 2010 • 20:30

Na novou soutěžní sezonu se připravuje i Roman Michalík. Valašskomeziříčský jezdec se letos kromě automobilových rally objeví i za řídítky endurového stroje. Postřehy „Paliče“ z loňské sezony i jeho plány pro letošní rok Vám přinášíme v následujících řádcích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Sparrow Racingu

foto

22. března 2010 • 12:00

V nedávno nově zřízeném testovacím areálu Rally Arena se včera uskutečnil test Sparrow Racingu před začátkem nové sezóny. Své vozy si zde vyzkoušeli Milan Kneifel, Václav Dunovský a Petr Trnovec. Testu byl přítomen také náš redakční fotograf Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům valašky se řadí Kresta, Valoušek a Pech

foto

22. března 2010 • 10:00

Kvalitní startovní pole nabídne úvodní podnik Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010, který se pojede v příštím týdnu ve Valašském Meziříčí pod názvem SHERON Valašská rally (26. – 27. března). Pořadatelům devětadvacátého ročníku populární valašky se přihlásilo celkem 71 posádek ze čtyř evropských států – České republiky, Polska, Ukrajiny a Slovenska.

příspěvků: 1 celý článek »

Mirek Jakeš míří na Valašskou rally

foto

22. března 2010 • 09:00

První velká prověrka v letošní sezoně čeká na mladého valašského jezdce Mirka Jakeše již tento víkend. V pátek odpoledne se na náměstí ve Valašském Meziříčí postaví spolu s dalšími sedmdesáti jezdci na start úvodního podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky Sheron Valašská rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Valaška získala významnou podporu partnerů

foto

22. března 2010 • 07:00

Týden před startem SHERON Valašská rally, úvodního podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010, se uskutečnila v sídle Zlínského kraje tisková konference se zástupci sdělovacích prostředků. Vedle zástupců ředitelství a favoritů letošního devětadvacátého ročníku se setkání s novináři zúčastnili rovněž zástupci veřejné správy, generálního partnera soutěže a další hosté.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal do nové sezóny opět v Type R

foto

21. března 2010 • 20:15

Do nové sezóny 2010 nastoupí posádka Egon Smékal a David Šmeidler opět ve voze Honda Civic Type R. Zúčastníme se kompletního seriálu Mezinárodního Mistrovství České Republiky se dvěma vloženými závody Mistrovství Evropy nebo Francouzského mistrovství a jednoho rallyesprintu. Novinkou tak pro nás zůstává jen účast v Pirelli Cupu 2010.

žádný příspěvek celý článek »

Statistika podle seznamu přihlášených posádek na Valašku

foto

21. března 2010 • 20:00

Do úvodního podniku sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010, kterým je SHERON Valašská rally 2010(26. - 27. března), se přihlásilo celkem 71 posádek ze čtyř států – České republiky, Polska, Ukrajiny a Slovenska. Největším diváckým lákadlem v okolí Valašského Meziříčí bude start úřadujícího evropského vicemistra Michala Solowowa (Peugeot 207 S2000) z Polska v souboji s téměř kompletní českou špičkou.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist