www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Sheron Valašská Rally

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Ford Fiesta S2000 Jaromíra Tarabuse představuje svůj design

foto

20. března 2010 • 19:30

Czech Ford Rally Team přivezl do České republiky zbrusu nový Ford Fiesta S2000, který začátkem týdne převzal v britském sídle M-Sportu. Jaromír Tarabus se spolujezdcem Danielem Trunkátem se s tímto vozem zúčastní kompletního Mezinárodního mistrovství České republiky v rally a pravděpodobně i vybraných podniků světového šampionátu.

příspěvků: 1 celý článek »

TOBA MH czech racing se představil před sezónou 2010

foto

20. března 2010 • 19:00

Třetí březnový týden si k představení svých letošní plánů zvolil třebíčský tým TOBA czech MH racing, což je nový název týmu Martina Hudce z Třebíče. A jelikož tento třicátník ještě nedávno jezdil enduro a má zde hodně kamarádů, tým sdružuje nejen jezdce automobilové rallye, ale i motocyklového endura.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Sheron Valašskou Rally

foto

18. března 2010 • 07:30

Již koncem příštího týdne odstartuje první díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Sheron Valašská Rally. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek, který čítá rovnou sedmdesátku dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

Na slovíčko s Davidem Štefanem

foto

18. března 2010 • 07:00

Na pár otázek nám před novou sezonou odpověděl David Štefan, loňský účastník MČR ve sprintrally. Teprve devatenáctiletý pilot z Prahy krátce nastínil letošní plány.

žádný příspěvek celý článek »

JT Říha group rally team připraven na sezonu

foto

17. března 2010 • 08:00

Na novou motoristickou sezonu je připraven i největší rally tým na Vsetínsku. Celkem šest posádek zastupuje JT Říha group rally team a příznivci automobilových soutěžích je budou moci spatřit na třech různých mistrovství. Vedle domácího mezinárodního a rallysprintového mistráku to budou i vybrané soutěže mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Romana Kresty před Sheron Valašskou Rally

foto

16. března 2010 • 14:10

Mogul Racing Team pilně testuje před nadcházející Sheron Valašskou Rally, tentokrát pod dohledem technika z Peugeot Sport z Francie. V pondělí jezdila posádka Roman Kresta – Petr Gross celý den „u lípy“ poblíž Rakové, v úterý se musel tým kvůli sněhové nadílce přesunout do okolí Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská rally se zahraničním tahákem

foto

15. března 2010 • 21:15

Těsně před uzávěrkou přihlášek na úvodní podnik Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích 2010 obdrželi pořadatelé Sheron Valašské rally také nečekanou přihlášku zajímavé zahraniční posádky s vozem prestižní kategorie Super 2000 a prioritou FIA B.

příspěvků: 4 celý článek »

Jaromír Tomaštík představuje trať Sheron Valašské rally

foto

15. března 2010 • 09:00

Stalo se již tradicí, že před Valašskou rally a vsetínským sprintem požádáme jednoho z nejzkušenějších domácích jezdců, aby nám přiblížil trať závodu. Nejinak tomu je i letos. Jaromír Tomaštík si na nás udělal čas, a proto můžeme nabídnout jeho vychytávky i zajímavá místa na jednotlivých erzetách Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek se zaplňuje, uzávěrka již v pondělí!

foto

12. března 2010 • 21:00

Necelý týden zbývá do uzávěrky přihlášek na úvodní podnik sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally 2010 SHERON Valašská rally, který se pojede v termínu 26. – 27. března s centrem ve Valašském Meziříčí. Organizátoři z AutoMotoKlubu Rallye Sport – Vsetín evidovali v sekretariátu soutěže pět dní před uzávěrkou přihlášek přes 40 posádek ze tří států, a to z České republiky, Polska a Slovenska.

žádný příspěvek celý článek »

Černý – Kohout před Valašskou rally

foto

9. března 2010 • 20:00

První závod Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky se nezadržitelně blíží. Na start Valašské rally se postaví i posádka Jan Černý – Pavel Kohout s vozem Citroen C2R2 MAX.

příspěvků: 1 celý článek »

Lubomír Minařík: vicemistr, S2000, WRC a svatba

foto

9. března 2010 • 19:00

V loňském roce Luba Minařík nedosáhl na vytyčený cíl daný před sezonou. Nepodařilo se mu počtvrté v řadě ovládnout svou třídu. Přesto je s loňským rokem spokojený. Bodejť by ne, splnil si klukovský sen a navíc se vedle něj, věřím že natrvalo, upsala dlouholetá přítelkyně Magdaléna. Jak tedy vidí rok 2009 Lubomír Minařík?

žádný příspěvek celý článek »

V sezoně 2010 Orsák na třech frontách

foto

8. března 2010 • 23:00

Soutěžní sezona klepe na dveře a všichni jsme zvědavi, jaká bude. Jaroslav Orsák už má za sebou úspěšný start na legendární Rallye Monte Carlo, ale o svých plánech na rok 2010 má jasno teprve nyní. Pětadvacetiletý mladík se může těšit na bohatý program. Prioritou bude kompletní seriál MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Regulace diváků na rychlostních zkouškách Sheron Valašská rally

foto

8. března 2010 • 07:00

Pořadatelé úvodního podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2010 SHERON Valašská rally, která se pojede v termínu 26. – 27. března s centrem ve Valašském Meziříčí, se rozhodli vybírat vstupné na rychlostních zkouškách a do servisní zóny. K uvedenému rozhodnutí přispěly stále se zvyšující náklady na pořádání automobilové soutěže. Organizátor AutoMotoKlub Rallye Sport – Vsetín určil přijatelnou výši vstupného pro diváky a zároveň věří, že fandové tento krok přijmou s pochopením.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš střádá plány do nové sezony

foto

5. března 2010 • 12:15

Valašský jezdecký talent Mirek Jakeš to neměl k malému volantu a rychlým kolům daleko, neboť jeho otec Karel jezdil v devadesátých letech rally. Mirek získával první zkušenosti v motokárách a posléze v závodech automobilů do vrchů. Zde dosáhl na tři domácí mistrovské tituly. V roce 2008 si coby osmnáctiletý jezdec vyjel titul Mistra Evropy v závodech do vrchu. V tomto roce prvně zkusil i rally. S Citroenem C2 R2 společně s Tomášem Jakešem dokončil Rally Český Krumlov na 23. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek si poprvé vyzkoušel svoji novou zbraň

foto

24. února 2010 • 09:00

Pavel Valoušek bude v letošní sezóně startovat v barvách stáje Škoda Delimax Team s továrním speciálem Škoda Fabia S2000. Svoji novou zbraň na rok 2010 si mohl poprvé vyzkoušet včera na tradičním testovacím polygonu Škody Motorsport v Bělé pod Bezdězem při prvních zátěžových testech nově postaveného vozu.

příspěvků: 2 celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist