www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Václav Pech se připravuje na Rallye Šumava

foto

13. dubna 2010 • 09:00

Plzeňan Václav Pech jun. se spolujezdcem Petrem Uhlem odstartují v pátek 16. dubna do domácí Rallye Šumava, která má tradičně sídlo v západočeských Klatovech. Posádka EuroOil teamu, která před třemi týdny překvapila soupeře svou rychlostí na Valašské Rallye, bude na Šumavě obhajovat vítězství, které zde v loňském roce vybojovala.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z testu Romana Kresty před Rally Šumava

foto

11. dubna 2010 • 23:00

Roman Kresta se poctivě připravuje na druhý díl mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye, která se pojede koncem týdne v okolí Klatovy. Na testu nechyběl ani náš spolupracovník Josef Petrů, jehož fotky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Mogul Šumava Rallye Klatovy

foto

7. dubna 2010 • 15:00

Druhým podnikem mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích bude koncem příštího týdne Mogul Šumava Rallye Klatovy. Dnes byly zveřejněny seznamy přihlášených jak na mistrovský podnik, tak i na 'historickou' Vltavu.

žádný příspěvek celý článek »

Valar Rally Team se představuje

foto

25. března 2010 • 08:00

Vedle již zažitých týmů se v automobilových rally začnou od začátku nové sezóny objevovat soutěžní posádky týmu VALAR. „Kmotry“ týmu jsou velezkušení dlouholetí závodníci – spolujezdec Jan Krečman a neméně zkušený soutěžák a vrchař Václav Donát. Před téměř dvaceti lety vytáhli do automobilových rally značku Mogul Ladislav Křeček a Jan Krečman. Dá se říci značku kvality a tradice. A oni přidali do vínku značce Mogul mistrovské tituly, desítky vítězství v absolutním pořadí a další přední umístění na soutěžích doma i v zahraničí.

žádný příspěvek celý článek »

KM Motorsport před Rallye Šumava

foto

15. března 2010 • 06:00

KM-Motorsport ve složení Michal Kraml pilot a bratr Marcel Kraml co-pilot se již nyní může těšit na svojí první premiéru na dvoudenní rally, která proběhne na Rally Šumava, premiérově ve třídě N2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist