www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Rallye Český Krumlov

Mogul Racing Team před Rallye Český Krumlov

foto

19. května 2010 • 06:00

Letošní seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky po měsíční přestávce odstartuje o následujícím víkendu své třetí dějství, kterým je 38. Rallye Český Krumlov. Na startu této populární soutěže nebudou se startovním číslem 3 chybět ani vítězové jejich posledních tří ročníků Roman Kresta a Petr Gross, startující za Mogul Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

Pech jede skákat do Krumlova

foto

19. května 2010 • 04:00

Třetí soutěží Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye bude nadcházející Rallye Český Krumlov, kde v roli jednoho z favoritů odstartuje i posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. a Petr Uhel. Jejich modrožluté Mitsubishi Lancer EVO IX se před týdnem vrátilo z úspěšného vystoupení ve Slovinsku na Saturnus Rallye, kde česká posádka již potřetí v řadě zvítězila.

příspěvků: 2 celý článek »

Hájek historic rally team si jede Krumlov užít

foto

18. května 2010 • 14:00

Již po osmatřicáté se v závěru tohoto týdne rozburácí motory soutěžních speciálů na jihu Čech, kde se uskuteční další ročník Rallye Český Krumlov. Závod je kromě Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, Evropského poháru – region Central a Mitropa Rally Cupu zařazen také do tuzemského šampionátu historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Milovníci historie si v Krumlově přijdou na své

foto

17. května 2010 • 14:30

Příští týden nastává velký svátek příznivců historických soutěžních automobilů. V Krumlově se pojede také jejich mistrovská soutěž i tradiční Rallylegend Show. I když mají obě kategorie rozdílný harmonogram a hlavní dění legend se odehraje na českobudějovickém výstavišti, uvidí je diváci také na klasických rychlostních zkouškách páteční i sobotní etapy

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na 38. Rallye Český Krumlov je za dveřmi

foto

5. května 2010 • 09:00

Do startu 38. Rallye Český Krumlov zbývá již několik málo dní. Seznamy přihlášených obou šampionátů se již velmi kvalitně zaplnily a i letos se zdá, že pole bude patřit k nejlépe obsazeným v celém mistrovství. Zpestřením a to pro nás, jako organizátory velmi vítaným, jsou přihlášky zahraničních účastníků Mitropa Rallye Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Bez něj by to opravdu nešlo

foto

27. dubna 2010 • 14:50

Česká rally má už něco za sebou a krumlovská soutěž patří k nejstarším, které se v kalendáři stále drží. Existuje ovšem jen jediný jezdec na světě, který nejen že pamatuje všechny ročníky, ale ve všech startoval! Jmenuje se František Markvart, je z Plzně a za pár týdnů bude startovat na jihočeských tratích po osmatřicáté.

příspěvků: 1 celý článek »

Ze západu na jih

foto

26. dubna 2010 • 20:00

Před dvěma týdny se jela v Klatovech Šumava, teď se přesouvá pozornost všech příznivců rally k Českému Krumlovu. Za necelý měsíc tu odstartuje třetí podnik domácího mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Zástupci Rallye Český Krumlov představili soutěž organizátorům a jezdcům Mitropa Rally Cupu

foto

12. dubna 2010 • 10:00

O uplynulém víkendu se na jihu Rakouska ve Wolfsbergu v rámci BP Ultimate Rallye im Lavanttal konal první podnik letošního Mitropa Rallye Cupu. Soutěž navštívili i zástupci Rallye Český Krumlov, která na svých tratích poprvé v historii přivítá evropské jezdce, kteří v Mitropa Rallye Cupu soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Odpočítáváme už jen týdny

foto

26. března 2010 • 10:00

Pouhé dva měsíce zbývají do chvíle, kdy se z Českého Krumlova už po osmatřicáté rozjedou soutěžní auta na trať dnes už legendární rally. Během několika dní pořadatelé z AMK Rallye Český Krumlov a ČK motorsport zveřejní základní informace v podobě zvláštních ustanovení soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov nově součástí Mitropa Cupu

foto

3. března 2010 • 22:40

Rallye Český Krumlov měla být v letošním roce uspořádána jako kandidátský podnik na Mitropa Rallye Cup, jeden z nejstarších šampionátů pořádaných v Evropě. Situace se nakonec změnila - osmatřicátý ročník českokrumlovské soutěže se pojede jako regulerní třetí díl letošního seriálu.

příspěvků: 5 celý článek »

Českokrumlovské tratě navštívili zástupci Asociace jezdců rally

foto

1. března 2010 • 15:00

V minulém týdnu navštívili Český Krumlov zástupci Asociace jezdců rally, aby s ředitelem 38. Rallye Český Krumlov Jindřichem Kuncem a vedoucím trati Michalem Mikešem projeli úseky připravovaných rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov - termín potvrdil až prezident

foto

10. února 2010 • 13:00

Na přesné datum voleb do poslanecké sněmovny netrpělivě čekaly nejen kandidující strany, ale také organizátoři Rallye Český Krumlov. Prezident Václav Klaus se rozhodl až pro nejzazší možný termín a to znamená, že termín 38. ročníku českokrumlovské soutěže ve dnech 21.a 22. května platí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist