www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Horácká Rally Třebíč

Fotogalerie z testu Michala Křemena před Třebíčí

foto

31. března 2010 • 23:00

Michal Křemen se v minulém roce sporadicky představoval za volantem produkčního vozu, v letošní sezóně usedne do čistokrevného 'áčka'. Dnes si v okolí Kašavy poprvé vyzkoušel Citroën C2 R2 Max, se kterým se poprvé představí již koncem tohoto týdne při Horácké Rally Třebíč.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally připravuje pro diváky velký tahák

foto

31. března 2010 • 13:30

Diváckým tahákem Horácké rally, která v sobotu 3. dubna odstartuje letošní devítidílný seriál ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, bude účast obou loňských mistrů Romana Kresty a Jaroslava Orsáka. Do soutěže je přihlášeno celkem 99 posádek, diváci uvidí na trati vedle plejády produkčních aut i čtyři vozy specifikace WRC a stejný počet vozů kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Horáckou Rally Třebíč

foto

30. března 2010 • 13:30

Již na konci tohoto týdne se uskuteční první díl letošního národního rallysprintového šampionátu, Horácká Rally Třebíč. Počet přihlášených posádek se nakonec zastavil na baťovském čísle 99, což nasvědčuje, že se budeme mít na Vysočině nač těšit.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlédnutí za loňským ročníkem Horácké rally. Orsák vyhrál po dramatickém boji s Valouškem

foto

30. března 2010 • 13:00

Dvojice ARC Slovakia Jaroslav Orsák, Karel Vajík na voze Mitsubishi Lancer EVO IX se stala vítězem jubilejního 20. ročníku Horácké rally v Třebíči, která byla čtvrtým dílem osmidílného seriálu AutoCont Mistrovství České republiky v rallysprintech 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Horáckou rally je tady!

foto

22. března 2010 • 14:30

Čtyřiadvacet hodin před uzávěrkou přihlášek evidovali pořadatelé 21. Horácké rally z AK elektrárna Dukovany v AČR více než šedesát posádek na úvodní podnik ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2010 a K4 Pohár České republiky. Vzhledem k tomu, že největší část soutěžících se hlásí až v posledních hodinách, počet přihlášených posádek se určitě zvýší. Uzávěrka je stanovena na pondělí 22. března.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally se pojede nezvykle začátkem dubna

foto

17. března 2010 • 07:00

Jednadvacátá Horácká rally se pojede v letošním roce v nezvykle brzkém termínu již začátkem dubna a pořadatelé z AK elektrárna Dukovany v AČR připravili podstatné změny. Soutěž se pojede ve velikonočním víkendu (2. – 3. dubna 2010) s centrem v Třebíči jako úvodní podnik devítidílného seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally a K4 Pohár České republiky v rally. Soutěž se dále započítává do Mistrovství ČR juniorů, Dámského poháru a Poháru mládeže v rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Roman a Diana Vaňkovi před sezonou 2010

foto

8. března 2010 • 02:00

Krásná závodní auta může divák spatřit na rally nejenom mezi soudobými vozidly, ale také mezi takzvanými historiky. Je příjemné konstatovat, že jezdci z Valašska se mezi historickými vozidly na soutěžích v Česku neztrácejí. Mezi ty úspěšnější patří i Roman Vaněk s dcerou Dianou, kteří v loňském roce vybojovali se Škodou 130 RS druhé místo ve své třídě v K4 poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Horáckou Rally Třebíč

foto

7. března 2010 • 17:00

Přesně týden po Sheron Valašské Rally započne své letošní účinkování také 'malý mistrák'. Úvodním podnikem bude tentokrát Horácká Rally Třebíč a vy si dnes můžete prohlédnout zvláštní ustanovení i časový harmonogram na tento podnik.

žádný příspěvek celý článek »

toplist