www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Impromat Rallysprint Kopná

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší

Video z Impromat Rallysprint Kopná od Luboše Laholy

foto

18. května 2010 • 20:00

O uplynulém víkendu se v okolí Vizovic uskutečnil třetí díl letošního rallysprintového šampionátu. Na jeden z nejpopulárnějších podniků tohoto seriálu, Impromat Rallysprint Kopná, se vydal i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si můžete dnes prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Kresta vyhrál Kopnou a vede domácí šampionát

foto

16. května 2010 • 08:05

Roman Kresta se spolujezdcem Tomášem Kašpárkem vyhráli v Peugeotu S2000 Rallysprint Kopná ve Vizovicích. Po třech závodech se Kresta díky druhému vítězství v sezoně posunul do čela mistrovství České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte IMPROMAT Rallysprint Kopná ONLINE!

foto

15. května 2010 • 09:00

Třetím dílem letošního rallysprintového seriálu je populární Kopná, jejíž centrum se letos nově přesunulo do Vizovic. Celkem 107 převzatých posádek dnes čeká 75 ostrých kilometrů rozdělených do osmi rychlostních zkoušek. Sledujte dění na tradičním valašském podniku se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Josefa Petrů z testu Jaromíra Tarabuse

foto

14. května 2010 • 08:15

Na Zlínsku se pilně testuje před nadcházející Kopnou. Jedním z jezdců připravujících se na sobotní start byl i Jaromír Tarabus, který populární rallysprint loni vyhrál a o následujícím víkendu jej čeká náročná obhajoba. Ford Fiesta S2000 má pro tento závod nový design, jeho první předvedení v akci zachytil Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Ředitel Kopné zve diváky do vracáků v Podkopné Lhotě

foto

13. května 2010 • 08:30

Pouhé dva dny nás dělí od startu třetího podniku devítidílného seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota finišují s přípravami na letošní již osmnáctý ročník populární Kopné, která se dále započítává do hodnocení seriálu K4 Poháru České republiky v rally, Mistrovství České republiky juniorů, Poháru mládeže v rally a Dámského poháru. Ředitel rallysprintu Josef Minařík nám poskytl následující rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

JT rally team na Kopné s poháry

foto

25. května 2010 • 09:00

Také na třetí díl Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally, který se jel v polovině května ve Vizovicích, přijel JT Říha group rally team v plné sestavě. Tým vybojoval prostřednictvím Martina Vlčka a Tomáše Růžičky čtyři cenné sady pohárů.

žádný příspěvek celý článek »

Toba Czech MH racing na Kopné i v Krkonoších se třemi vozy

foto

25. května 2010 • 07:30

Třebíčský tým TOBA czech MH racing Martina Hudce nechyběl ani na Kopné, kam vyrazil prolomit letošní smůlu. Což se nakonec zčásti povedlo. Dva ze tří nasazených vozů nakonec dojely do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kobliha zatím letos nenašel přemožitele

foto

21. května 2010 • 12:00

Adam Kobliha se po vydařené Valašské Rally představil na ImpromatRallysprintu Kopná. Ani zde nenašel ve své třídě N2 přemožitele a připsal si další plný bodový příděl za suverénní vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Matěje Skalníka

foto

21. května 2010 • 11:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech dařilo můžete posoudit z fotogalerie Matěje Skalníka.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda 100 Michala Nedbala opět úspěšná na Kopné

foto

21. května 2010 • 10:00

Michal Nedbal společně se svým bratrem Jirkou brázdí české tratě se Škodou 100, která je i v této době velmi divácky atraktivní i díky pohledné jízdě této dvojice. Jak se jim dařilo na Kopné?

žádný příspěvek celý článek »

Michal Srb přestoupil do třídy A/5

foto

21. května 2010 • 08:00

Michal Srb se rozhodl se svým Volkswagenem Polo přestoupit ze třídy N/1 do lépe obsazené A/5. Na Impromat Rallysprintu Kopná však jeho cestu za cílovou rampou zastavila betonová skruž.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Klestil zpět po nevydařené Valašce

foto

20. května 2010 • 17:00

Po velmi brzkém odstoupení na Valašské Rally se na Impromat Rallysprintu Kopná představil mladý Jakub Klestil. Tentokrát úspěšně dokončil a na svůj účet si připisuje devětačtyřicáté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná Kopná v podání Jakeše

foto

20. května 2010 • 13:00

Po Impromat Rallysprint Kopná si o další tři sady pohárů rozšířila svou sbírku úspěchů karlovická dvojice Mirek Jakeš – Tomáš Jakeš. Vedle stříbrné příčky ve skupině N a třídě N4 dokázala valašská posádka na vizovických kotárech vybojovat vítězství v juniorské kategorii.

příspěvků: 1 celý článek »

Evy Vykydalová: "Sezona se pro mě vyvíjí docela slibně."

foto

20. května 2010 • 12:00

Pro další solidní výsledek ve třídě N3 si Eva Vykydalová zajela na Rallysprint Kopná. Po třetím podniku sezony figuruje na třetím místě ve své třídě, ale ráda by zaútočila na druhého Petra Pelecha.

příspěvků: 3 celý článek »

Martin Bujáček na Kopné nezklamal

foto

20. května 2010 • 08:00

Uplynulou sobotu 15. května se v okolí Podkopné Lhoty uskutečnil již osmnáctý ročník velmi oblíbené jednodenní soutěže – Rallysprintu Kopná. Jako obvykle se zde sešla velmi kvalitní konkurence, ve které nechyběli například Roman Kresta či Jaromír Tarabus. Se startovním číslem 24 přejela startovní rampu uherskobrodsko-liberecká posádka ve složení Martin Bujáček – Josef Král.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 | 3 | 4 ] starší
toplist