www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Impromat Rallysprint Kopná

Divácké místo s měřením mezičasu se přesunulo do Trnavy !

foto

14. května 2010 • 20:30

Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě změnili umístění komentované bezpečnostní divácké zóny při IMPROMAT Rallysprintu Kopná Vizovice, který je třetím dílem seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally a K4 Pohár České republiky v rally. Důvodem je přístupnost pro diváky na nové divácké místo a možnost snadného parkování vzhledem k nepříznivému počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná připravila pro fandy atraktivní divácká místa

foto

14. května 2010 • 09:15

Již pouhé hodiny nás dělí od startu IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice. Nejpopulárnější rallysprintový podnik v České republice startuje již v sobotu 15. května ve Vizovicích. Posádky si rozdělí body do šampionátu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2010 a seriálu K4 Pohár České republiky v rally. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili celkem 9 doporučených diváckých míst, z toho jednu komentovanou bezpečnostní zónu s měřením mezičasu.

žádný příspěvek celý článek »

Enteria Rally Team na domácí Kopné s Peugeotem 207 S2000

foto

12. května 2010 • 17:45

Termínovou přestávku mezi Mogul Šumava Rally a Rallye Český Krumlov si mnoho účastníků MMČR zpestřuje účastí v seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally. Letošních vybraných podniků seriálu sprintrally se účastní také vítěz MMČR z posledních dvou sezón Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus s podporou Elanu na startu

foto

12. května 2010 • 14:05

Posádka Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát rozšiřuje svůj letošní program v automobilových soutěžích o start ve třetím podniku Mistrovství České republiky ve sprintrally, v Rallysprintu Kopná. V okolí Vizovic, které se letos nově stanou centrem populární soutěže, a Podkopné Lhoty se Jaromír Tarabus pokusí navázat na úspěch, jehož v Rallysprintu Kopná dosáhl v loňské sezoně, tedy na vítězství v celkovém hodnocení soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprintový šampionát vede bratrská dvojice Odložilíkových

foto

12. května 2010 • 08:30

Devítidílný šampionát jednodenních rallysprintů letos odstartoval začátkem dubna pod názvem ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally. Zatím jsou odjety dva úvodní podniky a každý měl jiného vítěze. Horáckou rally vyhrál Roman Kresta (Mitsubishi Lancer EVO IX), zatímco na Rally Lužické hory se radoval z prvenství Roman Odložilík (Citroën Xsara WRC), který se zároveň dostal do čela průběžné klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Plánovaný štart Béreša na Rallysprinte Kopná sa neuskutoční

foto

11. května 2010 • 12:30

Plánovaný štart J. Béreša s R. Mullerom na Rallysprinte Kopná sa bohužiaľ neuskutoční. Teamu TRT sa nepodarilo zaobstarať náhradné auto pre R. Odložilíka a tak odštartuje s vozidlom, ktoré Styllex jazdí v MSR 2010. Kopná mala pre Ďodiho slúžiť ako testovanie Fabie pred Šalgó Gemer Rally. Štart s iným autom teda nie je zmysluplným riešením. Fanúšikom sa ospravedlňujeme a pozývame všetkých na Šalgó Gemer Rally 2010.

žádný příspěvek celý článek »

K favoritům Kopné se řadí Kresta, Tarabus a Štěpánek

foto

11. května 2010 • 10:20

Třetí podnik devítidílného seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally IMPROMAT RALLYSPRINT KOPNÁ VIZOVICE nabídne velmi kvalitní startovní pole. Pořadatelům z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota se přihlásilo celkem 116 posádek ze čtyř států – České republiky, Slovenska, Polska a Rakouska. Letošní již osmnáctý ročník nejpopulárnějšího domácího rallysprintu se dále započítává do K4 Poháru České republiky, Poháru mládeže a Dámského poháru v rally.

žádný příspěvek celý článek »

JT rally team na Kopnou včetně Subaru WRC

foto

11. května 2010 • 09:00

Sobota 15. května 2010 bude patřit na Vizovicku hlavně rychlým autům, neboť právě v tento den startuje třetí podnik Ecosun MČR ve sprintrally: Impromat Rallysprint Kopná. Na tuto soutěž se pilně připravuje i JT Říha Group rally team, který slibuje příjemné překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Pavla Miky před Kopnou

foto

10. května 2010 • 12:00

Impromat Rallysprint Kopná se blíží nezadržitelným tempem. Řada týmů provádí poslední testování před závodem. Na opačném konci svého života je Renault Clio R3 Luboše Minaříka. To si odbude na Kopné premiéru, pilotovat jej bude Pavel Mika, který si tento vůz vyzkoušel na včerejších testech.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná 2010: Statistika podle seznamu přihlášených posádek

foto

10. května 2010 • 09:00

Do XVIII. ročníku IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice (14. - 15. května 2010), se přihlásilo celkem 116 posádek ze čtyř států – České republiky, Slovenska, Polska a Rakouska. Největším diváckým lákadlem v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty bude souboj jezdců na vozech kategorie Super 2000, čtyř jezdců za volantem vozů specifikace WRC a úřadujícího českého mistra v rallysprintech Jaroslava Orsáka na produkčním voze Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Populární Kopná přesunula centrum do Vizovic

foto

10. května 2010 • 08:00

V minulých sedmnácti letech jsme si zvykli, že centrum Rallysprintu Kopná najdeme ve Slušovicích. Nejpopulárnější český rallysprint změnil v letošním roce vedle nezvyklého termínu centrum soutěže, které se z dostihové dráhy ve Slušovicích přesunulo do nedalekých Vizovic.

žádný příspěvek celý článek »

Loňská Kopná: Tarabus slavil první velké vítězství

foto

10. května 2010 • 07:00

Populární Rallysprint Kopná napíše v letošním roce již osmnáctou kapitolu. V dosavadní historii se do galerie vítězů zapsalo celkem dvanáct jmen. Nejvíce vítězství v okolí Podkopné Lhoty a Slušovic zaznamenal Stanislav Chovanec, který vyhrál celkem pětkrát, dvakrát triumfoval Roman Kresta, který patří k největším favoritům letošního ročníku rallysprintu na Kopné.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Impromat Rallysprint Kopná

foto

7. května 2010 • 14:20

Impromat Rallysprint Kopná patří tradičně k vrcholům sprintového šampionátu. Nejinak tomu bude určitě i letos. Pořadatelé byli nuceni i kvůli volbám změnit termín na polovinu května, přesunuli sídlo ředitelství ze Slušovic do Vizovic. Seznam přihlášených však nabyl obvyklých hodnot, určitě se bude nač těšit.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Kopnou je tady!

foto

6. května 2010 • 11:50

Za pouhých devět dnů odstartuje třetí podnik devítidílného seriálu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally IMPROMAT RALLYSPRINT KOPNÁ VIZOVICE. Letošní již osmnáctý ročník nejpopulárnějšího domácího rallysprintu se dále započítává do K4 Poháru České republiky, Poháru mládeže a Dámského poháru v rally. Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota stanovili uzávěrku přihlášek pro soutěžící na čtvrtek 6. května.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Impromat Rallysprint Kopná

foto

19. dubna 2010 • 08:00

I díky volbám se letošní ročník populárního Rallysprintu Kopná pojede již v půlce května. Časový harmonogram a mapy podniku, který přesouvá své centrum do Vizovic, jste si mohli prohlédnout již před týdnem, nyní jsou k dispozici i zvláštní ustanovení a přihláška.

žádný příspěvek celý článek »

toplist