www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

Program Rally Krkonoše

foto

18. května 2010 • 08:00

Po právě skončeném Rallysprintu Kopná čeká na posádky EcoSun MČR ve sprintrally a K4 Poháru ČR v rally ve dnech 18. a 19. června Rally Krkonoše s centrem ve východočeském Trutnově. Do podhůří Krkonoš se chystají rovněž posádky MČR v rally historických automobilů, ty však čeká ještě ve dnech 20. – 22. 5. Rally Český Krumlov. Na co se všichni tito jezdci mohou těšit?

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Krčmář se představuje

foto

3. května 2010 • 19:15

Prostřední dvoustrana programu 3. Rally Krkonoše byla věnována vedoucímu RZ Starobucká Oldřichu Babákovi. Představili jsme tak prvního člena pořadatelského týmu soutěže a postupně bychom Vám touto cestou rádi představili všechny. V letošním roce dostává prostor Miroslav Krčmář, vedoucí RZ Bernartická – účastník závodů do vrchu, úspěšný rallyecrossař a spolu se svým bratrem také spolumajitel firmy ATS Trutnov zabývající se distribucí náhradních dílů v Královéhradeckém kraji.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy 4. Rally Krkonoše vrcholí

foto

26. dubna 2010 • 15:25

Na stránkách Rally Krkonoše, Autoklubu ČR a Autosportu byla zveřejněna schválená zvláštní ustanovení soutěže. Ta se pojede ve dnech 18. a 19. června 2010 a bude zařazena do seriálů EcoSun Mistrovství České republiky ve sprintrally, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a K4 Poháru ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Trať 4. Rally Krkonoše schválena

foto

10. dubna 2010 • 23:30

Červen se pomalu ale jistě blíží a s ním také start již čtvrtého ročníku Rally Krkonoše. Všichni jsme proto netrpělivě čekali, až sleze sníh z tratí rychlostních zkoušek a budeme moci přivítat zástupce Asociace jezdců rally, kteří od loňského roku provádějí kontrolu tratí.

žádný příspěvek celý článek »

4. Rally Krkonoše už klepe na dveře

foto

11. března 2010 • 14:30

I když byl termín 4. Rally Krkonoše stanoven až na 18. a 19. června letošního roku, přípravy jsou již v plném proudu. Stejně jako v loňském roce obdržel náš pořadatelský tým důvěru Federace automobilového sportu a do Trutnova tak znovu zavítá Ecosun Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů i Pohár ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist