www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Vysočina

[ 1 | 2 ] starší

Uzávěrka přihlášek na Rally Vysočina již v pondělí 5.7.!

foto

1. července 2010 • 08:00

Jen pár dní nás dělí od chvíle, kdy se dozvíme konečný počet účastníků letošního ročníku Rally Vysočina. Už teď je přihlášeno několik desítek posádek, jejichž jména se průběžně objevují na internetových stránkách www.rallyvysocina.com.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Roberta Balcara

foto

26. července 2010 • 14:30

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Janota zaútočil na domácí zlato

foto

26. července 2010 • 13:00

Jeden z nejdůležitějších kroků k zisku titulu mistra republiky udělal o třetím červencovém víkendu pilot Opelu Kadett C GTE Miroslav Janota při 11. Rally Vysočina s centrem v jihočeském Kunžaku, kterou v kategorii historiků s přehledem vyhrál. Na sedačku spolujezdce se tentokrát místo zdravotně indisponovaného Pavla Stráského posadil ostřílený ´mitfára´ Eduard Perski.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček v TOP 10, tým rozpačitý

foto

22. července 2010 • 09:00

S rozpačitými pocity odjížděl vsetínský JT Říha group rally team z pátého podniku rallysprintového mistrovství Rally Vysočina. Umístěním v TOP 10 se opět blýskl Martin Vlček, body za 4. místo bral Zdeněk Zdráhala a cíl spatřil i Libor Paško. Naopak silné rozčarování zažili Tomášové Kubiš a Růžička.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Ondřeje Zemana

foto

21. července 2010 • 11:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Firlovo vydařené léto

foto

21. července 2010 • 10:00

Měsíc po Rally Krkonoše pokračovalo Mistrovství ČR ve sprintrally svým pátým závodem na moravsko-českém pomezí. Rally Vysočina se sice v souladu se svým názvem poslední roky konala na Moravě, letos poprvé však její centrum našlo azyl v jihočeském Kunžaku.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Pelech na Vysočině kraloval třídě N2 a pojel i „entrojky“

foto

21. července 2010 • 09:00

Další vítězné tažení má svém kontě Pavel Pelech, který kraloval s Hondou Civic Vti třídě N2 na Rally Vysočina. Starší brat Petr nemohl tentokráte pro zdravotní indispozici startovat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Miroslava Knedly

foto

20. července 2010 • 08:00

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu v okolí jihočeského Kunžaku. Na zbrusu nové tratě Rally Vysočina se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Dalibora Benycha

foto

19. července 2010 • 19:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství k narozeninám

foto

19. července 2010 • 11:00

Jaroslav Orsák protrhl dosavadní prázdninovou smůlu a suverénně zvítězil stylem start – cíl na 5. soutěži rallysprintového seriálu Rally Vysočina. S výjimkou finálového úseku byl nejrychlejší na všech rychlostních zkouškách a ziskem 30 mistrovských bodů postoupil do čela průběžné klasifikace před Krestu. Dal si tak ten nejlepší dárek ke svým šestadvacátým narozeninám, které slaví v neděli 18.7.!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Bronislava Končitíka

foto

18. července 2010 • 20:00

Rally Vysočina se po Okříškách a Telči přesunula více na jihozápad. Servisní zóna se nacházela v Jindřichově Hradci, ředitelství a okolní zkoušky pak v malebné jihočeské vísce Kunžak. Jak to vypadalo na kompletně nových rychlostních zkouškách můžete shlédnout na fotografiích Bronislava Končitíka.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina od Matěje Skalníka

foto

18. července 2010 • 14:00

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu v okolí jihočeského Kunžaku. Na zbrusu nové tratě Rally Vysočina se zajel podívat i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož fotografie si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vysočině obhájil Orsák loňské vítězství

foto

18. července 2010 • 12:30

Až nečekaně suverénně zvítězila v letošní Rally Vysočina posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík s vozem Mitsubishi Lancer Evo 9. Ve druhé polovině soutěže už pouze zvyšovali svůj náskok před Janem Štěpánkem, který nakonec obsadil stříbrnou příčku. V cíli je podle neoficiálních konečných výsledků klasifikováno 73 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Na Vysočině převzato 93 posádek

foto

16. července 2010 • 21:45

Možná ještě vyrovnanější bitva o prvenství, než se původně čekalo, nás čeká na tratích letošního ročníku Rally Vysočina. Na startu totiž bude chybět největší papírový favorit Roman Kresta, první tak v sobotu v 9 hodin z kunžackého náměstí odstartuje posádka úřadujících sprintových šampiónů Jaroslav Orsák – Karel Vajík.

žádný příspěvek celý článek »

Mapa tratí Rally Vysočina zveřejněna

foto

16. července 2010 • 09:00

Nástrahy dvakrát čtyř rychlostních zkoušek o celkové délce 73,7 kilometrů čekají na posádky účastnící se letošní Rally Vysočina. Ta odstartuje v sobotu 17.7.2010 v 9 hodin ráno v jihočeském Kunžaku.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist