www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Admiral Rally Vyškov

Admiral Rally před uzávěrkou

foto

31. srpna 2010 • 14:45

S přicházejícím koncem léta se hlásí o slovo sedmá soutěž letošního Mistrovství ČR ve sprintrally, kterou bude v termínu 10. – 11. září 2010 Admiral rally s centrem v Komořanech. Ačkoliv se vyškovská rally nachází trochu ve stínu právě skončené evropské Barum Rally, předběžný seznam přihlášených posádek dává tušit, že se v okolí Vyškova a Komořan v žádném případě nebude prohánět jen jakási druhá liga.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally a česká premiéra Lanceru WRC

foto

16. srpna 2010 • 12:50

Už jen necelý měsíc dělí fanoušky rychlých kol od startu XIX. Admiral rally Vyškov, která se v termínu 10. – 11. září uskuteční jako součást Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů a Poháru ČR v rally. O blížícím se datu konání soutěže snad nejlépe hovoří rozrůstající se seznam přihlášených posádek, jenž se pomalu začíná plnit zajímavými jmény.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally zahajuje příjem přihlášek

foto

29. července 2010 • 07:00

Nedlouho po tom, co Asociace jezdců oficiálně posvětila trať letošní XIX. Admiral rally, prošla úspěšným schvalovacím procesem i zvláštní ustanovení soutěže. Pořadatelům tedy nic nebrání zahájit příjem přihlášek, který potrvá až do pondělí 30. srpna do 24:00 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Trať Admiral rally má svoji definitivní podobu

foto

16. července 2010 • 09:30

Přípravy XIX. Admiral rally, jejíž centrum opět najde azyl v areálu společnosti EDP v Komořanech, pomalu vstupují do své závěrečné části. Pořadatelé z Hanáckého rally klubu Vyškov mají za sebou náročné období, v průběhu kterého byla uzavřena jednání o podobě trati a následně došlo k jejímu schválení zástupcem Asociace jezdců rally.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally opět s centrem u sochy Svobody

foto

16. června 2010 • 07:00

Pouhé tři měsíce dělí fanoušky motoristického sportu od startu sedmé soutěže letošního Mistrovství ČR ve sprintrally – XIX. ročníku oblíbené vyškovské Admiral rally. Soutěž, konající se na rychlých tratích podél řeky Haná, je letos zařazena i do Poháru ČR v rally a po dvouleté pauze patří rovněž do Mistrovství ČR v rally historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist