www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rallye Monte Carlo

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Štajf se z Monte Carla vrací s výtečným výsledkem

foto

24. ledna 2010 • 23:20

Subaru Czech Rally Team při své premiéře na slavné Rallye Monte Carlo uspěl. Od počátku soutěže se posádka Štajf – Dolečková pohybovala v první třetině výsledkové listiny, v cíli pak Vojta s Marcelou obsadili konečnou čtrnáctou příčku, když jejich Subaru Impreza WRX STI dělilo od nejrychlejšího „klasického enka“ pouhých sedmnáct vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Jarin z Poteča exceloval na Monte

foto

24. ledna 2010 • 20:00

Výsledek z říše snů, tak by se dalo charakterizovat umístění Jaroslava Orsáka a Karla Vajíka na populární Rallye Monte Carlo. Valašská posádka dokončila náročnou soutěž na devátém místě. I když na body nedosáhla, jsou Jarek s Karlem velmi šťastni.

žádný příspěvek celý článek »

Video z druhé etapy RMC

foto

23. ledna 2010 • 14:30

Druhá etapa Rallye Monte Carlo nabídla dalších šest rychlostních zkoušek v okolí Valence a vyznačovala se velice rozdílným charakterem povrchu jednotlivých úseků. Českou skvadru bohužel po výletu mimo trať předčasně opustil Jan Černý, všichni ostatní si ale s nástrahami dalšího dne úspěšně poradili. Záběry z rychlostních zkoušek a rozhovory s vybranými jezdci si můžete prohlédnout na dalším videu od Nedbise.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství na Monte Carlu pro Hirvonena a Fiestu S2000 (+ MP3)

foto

23. ledna 2010 • 00:40

K absolutnímu vítězství na letošní Rallye Monte Carlo přivedla zcela nový Ford Fiesta Super 2000 finská dvojice Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen. Po překvapivém odstoupení Sebastiena Ogiera před RZ 14 se z dalších dvou medailových příček mohou radovat Juho Hänninen a Nicolas Vouilloz na vozech Škoda Fabia S2000.

příspěvků: 4 celý článek »

Fotogalerie Miroslava Knedly ze třetí etapy Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2010 • 23:15

Těsně před závěrečnou dvojicí rychlostních testů letošní 78. Rallye Monte Carlo vám přinášíme aktuální fotogalerii Miroslava Knedly, věnovanou dnešní poslední etapě úvodního podniku Intercontinetal Rally Challenge 2010. V galerii tak naleznete další tři desítky nových fotografií.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen drží vedení, Ogier útočí (+ MP3)

foto

22. ledna 2010 • 22:30

Do posledních dvou rychlostních testů letošní Rallye Monte Carlo vyrazí v pozici lídra opět Mikko Hirvonen. Továrnímu jezdci Fiesty Super 2000 ale na předchozích dvou testech začal dýchat na záda domácí Sebastien Ogier s Peugeotem 207 S2000, který se posunul na druhou příčku na úkor Juhy Hänninena na Škodě Fabii S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye Monte Carlo ONLINE

foto

22. ledna 2010 • 16:00

Závěrečné čtyři rychlostní zkoušky rozhodnou s definitivní platností o vítězi osmasedmdesátého ročníku legendární automobilové soutěže Rallye Monte Carlo. Dnes večer v 19:15 odstartuje první z těchto testů, ve kterých budou bojovat o celkové prvenství značky Ford, Škoda a Peugeot. Průběh zbytku soutěže můžete opět sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

příspěvků: 9 celý článek »

Ogier na RZ 11 opět nejrychlejší (+ MP3)

foto

22. ledna 2010 • 15:40

Sébastien Ogier na Peugeotu 207 S2000 si na dnešní ranní přejezdové zkoušce připsal na své konto další nejrychlejší čas, díky čemuž už zaostává za druhým Juhem Hänninenem o pouhé 3.9 vteřiny. Na stále vedoucího Mikko Hirvonena ztrácí po RZ 11 francouzský mladík rovných 48 vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze druhé etapy Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2010 • 01:30

Po deštivé středě se přeci jen v průběhu včerejší etapy vrátily i na sníh a led. Po celý den panovaly proměnlivé podmínky, takže přišel k dispozici jeden z nejdůležitějších faktorů k úspěchu na Monte - správná volba pneumatik. Jak se to posádkám dařilo můžete shlédnout na snímcích ze druhé etapy, které si pro vás připravili Miroslav Knedla a Marek Pléha.

příspěvků: 2 celý článek »

Video z první etapy Rallye Monte Carlo

foto

22. ledna 2010 • 00:30

První etapa Rallye Monte Carlo zavedla posádky na západ od Valence. Většina tratě se jela na mokrém asfaltu, místy vše zhoršoval déšť a mlha. Jak to na tratích úvodních zkoušek vypadalo můžete shlédnout na snímcích a rozhovorech od našeho spolupracovníka Nedbise a Lineho.

příspěvků: 2 celý článek »

Ve finském duelu stále na čele Hirvonen (+ MP3)

foto

21. ledna 2010 • 20:15

I po druhém dni letošní Rallye Monte Carlo zůstává ve vedení soutěže posádka nového fordu fiesta S2000 Mikko Hirvonen – Jarmo Lehtinen. Od druhého Juho Hänninena ji dělí 47.7 vteřiny, což znamená že pilot Škody Fabia S2000 dnes na své krajany najel více než 15 sekund. Na třetí příčku postoupil na úkor Nicolase Vouilloze dnes skvěle jedoucí Sebastien Ogier, který dnešek zakončil dalším vítězným časem.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonena stíhají jezdci na Fabiích S2000, Češi už jen ve čtyřech (+ MP3)

foto

21. ledna 2010 • 15:00

Vedoucím mužem průběžné klasifikace letošní 78. Rallye Monte Carlo zůstává po sedmi odjetých rychlostních testech nadále dvojice Mikko Hirvonen – Jarmo Lehtinen na Fordu Fiesta S2000. Pro české fanoušky je pak velmi příjemný pohled na další dvě příčky, kde figurují vozy Škoda Fabia S2000 pilotované Juhou Hanninenem a Nicolasem Vouillozem.

žádný příspěvek celý článek »

Všechny české posádky v cíli prvního dne (+ MP3)

foto

21. ledna 2010 • 09:35

Stoprocentní úspěšnost z pohledu poměru start/cíl zaznamenaly české posádky během úvodního dne ostrých klání na trati letošního zahajovacího podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge. Po první etapě Rallye Monte Carlo figurovalo ve výsledkové listině celkem pět dvojic hájících barvy České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z první etapy Rallye Monte Carlo

foto

21. ledna 2010 • 03:30

Legendární Rallye Monte Carlo odstartovala včera čtveřicí zkoušek na západ od Valence. Jezdce přivítalo převážně deštivé počasí, do pohodlí diváků i celkových výsledků výrazně zasáhla i nepříjemná mlha. Snímky z první etapy si pro vás připravili Miroslav Knedla a Marek Pléha.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen s fiestou ovládli první den Monte

foto

20. ledna 2010 • 20:30

Rallye Monte Carlo má za sebou první ostrý den. Závodění se odehrávalo na čtyřech rychlostních zkouškách v okolí Valence, přičemž delší ze dvou vytýčených úseků měřil přes 45 kilometrů. S touto „bombou“ si v obou průjezdech nejlépe poradil Sébastien Ogier, jenže druhý úsek sedl ještě Mikku Hirvonenovi, který se po prvním dnu vyhřívá na čele průběžného pořadí – slušná vizitka pro novou Fiestu S2000.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist