www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally d'Italia - Sardegna

Škoda testovala na Sardinii

foto

23. února 2010 • 11:00

Tovární tým Škoda Motorsport si pro minulý týden nachystal testy na italském ostrově Sardínie. Několikadenní pobyt na ostrově ve Středozemním moři posloužil nejen jako příprava na čtvrtý podnik IRC, který se zde pojede na začátku června, ale také finální nastavení pro jihoamerické soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson a Tom Cave testovali Proton Satria S2000 (+VIDEO)

foto

19. února 2010 • 23:20

Od posledního startu Chrise Atkinsona v mistrovství světa v rally uplynul již více než rok (Rally Ireland 2009) a ačkoli kolovala řada zvěstí o startech australského rychlíka v týmu Monster Ford WRT jeho přítele Kena Blocka, tak je již nyní jasné, že se ani letos žádný větší program neuskuteční. Vedle WRC však stále existuje šance, že uvidíme Chrise startovat v podnicích IRC či APRC.

příspěvků: 4 celý článek »

Rally d'Italia - Sardegna se pojede v pozměněném formátu

foto

19. února 2010 • 10:00

I přes určité pochybnosti, které se před pár týdny vynořily, se nakonec letošní ročník Rally d'Italia - Sardegna uskuteční. Pojede se premiérově jako čtvrtý díl seriálu Intercontinental Rally Challenge a na startu se očekává špičkové jezdecké obsazení.

příspěvků: 1 celý článek »

Burcu Cetinkaya pojede IRC

foto

13. února 2010 • 22:00

Burcu většině fanoušků rally není třeba představovat. Tato pohledná osmadvacetiletá pilotka původem z tureckého Istanbulu se pravidelně objevuje v podnicích mistrovství světa v rámci Fiesta Sporting Trophy a před třemi lety navíc taktéž s Fiestou skupiny N3 startovala i ve zlínské Barum rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Andreas Mikkelsen pojede minimálně 7 závodů IRC s Fiestou

foto

10. února 2010 • 06:00

Jak jsme již před měsícem informovali, prioritou dvacetiletého mladíka Andrease Mikkelsena bude v letošní sezóně seriál Intercontinental Rally Challenge. Přestože se o sportovním nářadí mělo rozhodnout až po Švédské Rally, norský pilot již začátkem týdne prozradil, že bude startovat s Fordem Fiesta S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Z IRC nejspíš vypadne také Sardinie

foto

28. ledna 2010 • 23:55

Po odstoupení Rallye Príncipe de Asturias přijde seriál Intercontinental Rally Challenge s největší pravděpodobností o další podnik. Obdobně jako u španělského podniku, také za vyřezením Rally d'Italia - Sardegna stojí nedostatek finančních prostředků.

příspěvků: 7 celý článek »

Proton plánuje návrat na Sardinii

foto

8. ledna 2010 • 11:30

Tovární tým Protonu plánuje návrat na tratě IRC se dvěma vozy Satria Neo Super 2000. Tým se však rozhodl provést nejprve sérii náročných testů a dokončit vývoj nového motoru, což posouvá první start v sezoně až na červnovou Rally d’Italia na Sardinia. Tato soutěž je čtvrtým podnikem v dvanáctidílném kalendáři IRC a pojede se ve dnech 4.-6. června.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist