www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rally Dakar

Rallye Dakar 2011 odstartovala

foto

2. ledna 2011 • 08:00

1.ledna 2011 odstartovala Rallye Dakar 2011. Většina účastníků by zřejmě řekla konečně odstartovala, protože těch několik dní před startem, kdy se zas tak moc nedělo, si účastníci rallye příliš neužili.

žádný příspěvek celý článek »

Vinland Dakar Team před Rallye Dakar 2011

foto

29. prosince 2010 • 14:10

V Buenos Aires odstartuje již 1. ledna 2011 třiatřicátý ročník Rallye Dakar. Vinland Dakar Team se po roce vrací na místo činu, kde tentokrát postaví na start hned dva osobní automobily. Z celkově tří přihlášených vozů v českých barvách má zkušenosti s Dakarem pouze pražský Peter Mikula. V pořadí již třetí podnik na jihoamerickém kontinentu zavede účastníky rallye, jejíž celý název letos je Personal Argentina Chile Dakar, více na sever Argentiny a Chile. Závodní karavana se tak přiblíží až k hranicím s Bolívií a Peru.

žádný příspěvek celý článek »

Mini vyráží na Dakar

foto

13. prosince 2010 • 13:50

Britskou značku Mini sice během několika měsíců čeká návrat do automobilových soutěží, ještě předtím si ale nový Countryman odbude jinou zajímavou premiéru. Speciální terénní verze vyvinutá v německém týmu X-Raid totiž brzo odstartuje do lednové Rally Dakar, která se již potřetí uskuteční na jihoamerickém kontinentě.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist