www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rallye Monte Carlo (IRC)

Video z první etapy Rallye Monte Carlo 2011

foto

20. ledna 2011 • 04:00

Zahajovací etapa dle očekávání důkladně prověřila připravenost celého startovního pole. Po úvodních čtyřech testech počet účastníků notně prořídl. Připomeňme si nyní první ostré soutěžní kilometry na souhrnném videu z první etapy od Nedbise.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

20. ledna 2011 • 03:30

Úvodní etapa Rallye Monte Carlo měla na programu pouhé čtyři rychlostní zkoušky o úctyhodné délce přesahující český rallysprint. Dostat se na všechny úseky se podařilo Romanu Kašpárkovi, jehož fotogalerii si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rallye Monte Carlo od Miroslava Knedly

foto

20. ledna 2011 • 02:17

Úvodní etapou začala včera legendární Rallye Monte Carlo. Náš redakční spolupracovník Miroslav Knedla se vydal do známé vesnice St. Julien i do oblasti St. Bonnet, aby pro vás zachytil svou první sérii snímků z letošního ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

Bezpečnostní prvky na St. Bonnet v praxi

foto

20. ledna 2011 • 01:00

Zhruba tři kilometry po startu úseku St. Bonnet, který se jel jako RZ 3 a RZ 4 v úvodní etapě Rallye Monte Carlo, byla na první pohled nevinná několikasetmetrová pasáž. Drobné nerovnosti na ní se staly osudné hned čtveřici posádek, které důkladně otestovaly bezpečnostní prvky svých vozů.

příspěvků: 2 celý článek »

Nevydařený vstup Protonu do sezony

foto

19. ledna 2011 • 23:00

Velikým zklamáním skončilo vystoupení Proton Motosportu na jubilejní Rallye Monte Carlo. Ani jeden ze dvou nasazených vozů Satria Neo S2000 nespatřil cíl úvodní etapy ve Valence.

příspěvků: 1 celý článek »

Juho Hänninen je po první etapě maximálně spokojen

foto

19. ledna 2011 • 19:20

Úvodní etapa jubilejní Rallye Monte Carlo patřila finské dvojici Juho Hänninen - Mikko Markkula na tovární Škodě Fabia Super 2000. Na druhé místo se pak v průběhu dne probojoval jejich týmový kolega Freddy Loix, třetí příčka po dnešku patří 'hostu' ze seriálu mistrovství světa Petteru Solbergovi, který jede tentokráte na Peugeotu 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Bratrský souboj skončil předčasně

foto

19. ledna 2011 • 13:55

Jedním z očekávaných duelů letošní Rallye Monte Carlo 2011 byl pomyslný bratrský souboj Pettera a Henninga Solbergových. Zatímco starší Henning již má na svém kontě několik soutěží s vozem kategorie S2000, pro Pettera je tato soutěž první skutečnou premiérou.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda vs. Peugeot: Kdo bude mít navrch?

foto

19. ledna 2011 • 12:40

První etapa jubilejní Rallye Monte Carlo se již odehrává a její aktéři bojují na trati prvních rychlostních zkoušek. Je jisté, že dnes se pojede na čistém asfaltu beze zbytků sněhu či ledu, ale přesto to nebudou mít posádky snadné, bojovat se bude nejen o čas, ale i o prestiž. Co na to samotní jezdci?

příspěvků: 1 celý článek »

Videorozhovory s jezdci před startem Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2011 • 07:00

Během včerejších příprav na start Rallye Monte Carlo jsme v servisní zóně i na slavnostním představení jezdců na náměstí ve Valence vyzpovídali několik pilotů s cílem přinést alespoň trochu atmosféry, která zde panuje. Na závěr celého videa jsme připravili malý bonbónek, který byl natočen v autobuse při přesunu z hromadného focení zpět do servisu.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo - den před startem

foto

19. ledna 2011 • 02:00

Již jen pár hodin zbývá do startu letošního ročníku legendární Rallye Monte Carlo. Všechny týmy se poctivě připravují, v úterý byly na programu technické přejímky, společné focení posádek, tiskové konference a autogramiády. V okolí servisní zóny se pohybovali i Roman Kašpárek a Marek Pléha se svými fotoaparáty.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák se svezl s Citroënem DS3 R3T (+FOTO a VIDEO)

foto

18. ledna 2011 • 23:50

V úterý po obědě se Jaroslav Orsák konečně svezl s Citroënem DS3 R3T, se kterým se představí na Rallye Monte Carlo. U Le Pin nedaleko Valence najel s autem cca 20 ostrých kilometrů. Jak se s novým vozem jede i jak se těší na svůj start prozradil rodák s Poteče ve videorozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Představení rychlostních zkoušek Rallye Monte Carlo

foto

18. ledna 2011 • 14:00

Zítra ráno startuje jeden z vrcholů letošní soutěžácké sezóny, jubilejní ročník legendární automobilové soutěže Rallye Monte Carlo. Dnes si můžete prostřednictvím videí prohlídnout průlety rychlostních zkoušek, na kterých se budou v nadcházejících dnech odehrávat tuhé souboje.

příspěvků: 3 celý článek »

Legendy se vrací na Rallye Monte Carlo ve vlastním poháru

foto

18. ledna 2011 • 11:00

Legendární soutěž, jubilejní ročník. Tyto dva důvody přilákaly na start letošního ročníku Rallye Monte Carlo řadu pilotů. Italské soutěžní legendy pak připravili vlastní specialitu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze servisu Rallye Monte Carlo - dva dny před startem (+VIDEO)

foto

17. ledna 2011 • 23:30

Již jen dva dny zbývají do startu legendární Rallye Monte Carlo. Servisní zóna už žije čilým ruchem, dnes probíhala i první část technických přejímek. V servisu se pohybovali i Roman Kašpárek a Marek Pléha, jehož snímky si právě můžete prohlédnout.

příspěvků: 3 celý článek »

Plán přenosů Eurosportu z Rallye Monte Carlo

foto

17. ledna 2011 • 12:00

I v letošním roce bude satelitní stanice Eurosport pokračovat v maratonu přímých přenosů z rychlostních zkoušek Rallye Monte Carlo. Dnes přenášíme plán televizního vysílání včetně hostů, kteří se objeví v české verzi.

žádný příspěvek celý článek »

toplist