www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rallye Monte Carlo (IRC)

Jaroslav Orsák se s Citroënem DS3 R3T nesvezl

foto

16. ledna 2011 • 11:00

Po úspěšném vystoupení v loňském ročníku se návrat Jaroslava Orsáka na Rallye Monte Carlo komplikuje. Dosud se totiž stále nesvezl s Citroënem DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso představil design na Monte

foto

15. ledna 2011 • 18:10

Giandomenico Basso je po většinu své kariéry spojený s italskou automobilkou Fiat, ve které působil řadu let jako tovární jezdec. Po uplynulé sezóně je ale s Abarthem ámen a tak si musí hledat novou stáj. Během hledání se představí na Rallye Monte Carlo s Peugeotem 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Mikkelsen: První Monte bude hodně těžké (VIDEO)

foto

15. ledna 2011 • 17:00

Andreas Mikkelsen, který pro letošní sezonu vystřídal v týmu Škoda UK Motorsport Guye Wilkse, absolvoval minulý víkend finální přípravu na nadcházející úvod letošní sezony Intercontinental Rally Challenge, Rallye Monte Carlo. Dvoudenní test proběhl na jihu Francie, v pátek na krátkém zasněženém úseku v lyžařské oblasti Allos, následující den již na trati téměř bez sněhu v Saint Auban.

žádný příspěvek celý článek »

Harry Hunt pojede letos s Citroënem DS3 R3T

foto

15. ledna 2011 • 09:00

Po pětašedesátidenní pauze se britský mladík Harry Hunt vrátí na mezinárodní scénu automobilových soutěží. Tentokráte však se zbrusu novým speciálem Citroën DS3 R3T v tradičních týmových zelených barvách.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix v IRC s továrním vozem

foto

14. ledna 2011 • 16:10

Belgický jezdec Freddy Loix patří ke stálicím seriálu Intercontinental Rally Challenge. V nadcházejícím ročníku IRC by se měl představit na vybraných soutěžích jako dvojka továrního týmu Škoda.

příspěvků: 7 celý článek »

Monte bez Roberta Kubicy

foto

13. ledna 2011 • 21:05

Formulový jezdec Robert Kubica si s Rallye Monte Carlo není souzen. Loni u jeho Renaultu Clio R3 vypověděl službu motor hned v úvodu soutěže, letos jeho naděje skončily už daleko před startem legendární rally.

příspěvků: 3 celý článek »

Basso a Gardemeister na Monte s novou technikou

foto

13. ledna 2011 • 19:20

Italského asfaltového specialistu Giandomenica Bassa a létajícího Fina Toniho Gardemeistera v současnosti spojuje několik rovin – oba se na letošní výroční Rallye Monte Carlo vracejí do seriálu Intercontinental Rally Challenge a oba na tuto soutěž mění dvoutisícovky od Abarthu za francouzské peugeoty.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák si poprvé vyzkouší Citroën DS3 R3T (VIDEO)

foto

13. ledna 2011 • 11:00

Jedním z českých želízek v ohni bude na nadcházející Rallye Monte Carlo Jaroslav Orsák. Ten se společně se svým stálým spolujezdcem Karlem Vajíkem představí za volantem Citroënu DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Mark Wallenwein si odbude premiéru v IRC

foto

10. ledna 2011 • 13:45

Německý mladík Mark Wallenwein si příští týden odbude premiéru v seriálu IRC, když se postaví na start Rallye Monte Carlo se Škodou Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg testoval na Rallye Monte Carlo (+VIDEO)

foto

10. ledna 2011 • 13:15

Norský pilot Petter Solberg bude určitě patřit k největším favoritům nadcházející Rallye Monte Carlo. Společně s Chrisem Pattersonem se představí za volantem továrního Peugeotu 207 S2000, který měli možnost si v minulých dnech vyzkoušet na testech ve Francii.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda na Rallye Monte Carlo se silným týmem a novým designem

foto

6. ledna 2011 • 11:40

Celkem 10 vozů Fabia Super 2000 se představí na startu legendární Rally Monte Carlo. Tato Rally otevírá zároveň novou sezonu Intercontinental Rally Challenge (IRC), ve které bude Škoda obhajovat titul šampionů jak mezi značkami, tak mezi jezdci.

příspěvků: 8 celý článek »

Orsák bude mít v lednu napilno

foto

4. ledna 2011 • 23:30

Rok sotva začal, ale motorističtí příznivci mají žně. Ačkoliv se domácí soutěžní sezona rozjíždí až na jaře, po roční přestávce se na scénu vrací rakouská Lednová rally. V našem mistrovském kalendáři sice tentokrát nefiguruje, ale přesto si do Freistadtu našla cestu celá řada předních českých posádek. Nechybí mezi nimi ani úřadující rallysprintový mistr skupiny N Jaroslav Orsák.

příspěvků: 4 celý článek »

Finální seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

3. ledna 2011 • 17:45

Pořadatelé z monackého autoklubu si dali na čas a teprve dnes zveřejnili finální verzi seznamu přihlášených posádek na letošní ročník Rallye Monte Carlo. I díky řadě obstrukcí je soutěžní pole méně kvalitní, než mohlo být, i tak půjde o jeden z vrcholů letošní sezóny.

příspěvků: 4 celý článek »

Proměnlivé počasí během testu posiluje šampiona Hänninena

foto

1. ledna 2011 • 20:00

Vítěz loňského ročníku IRC Juho Hänninen si velmi pochvaluje nestálé počasí, které panovalo během testu ve Francii. Tyto podmínky zvýšily jeho šance na první vítězství při Rally Monte Carlo.

příspěvků: 6 celý článek »

Petter Solberg: S2000 neznám, ale budu dobře připravený

foto

31. prosince 2010 • 07:00

Petter Solberg, který se již za necelé tři týdny postaví na start legendární Rallye Monte Carlo, stejně jako v předešlých dvou letech otevírací podnik nového ročníku Intercontinental Rally Challenge, prozradil, že i přes minimální zkušenost s vozem kategorie S2000 půjde na soutěži za vítězstvím.

žádný příspěvek celý článek »

toplist