www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Jan Černý do Českého Krumlova pozdě, ale přece

foto

25. května 2011 • 14:00

Ostatní soupeři posádky Černý-Kohout se již seznamují s rychlostními zkouškami Rallye Český Krumlov, Honza Černý, ale zatím leží doma v posteli. Není to ale tím, že by jej přepadl náhlý záchvat lenosti nebo by se mu do Českého Krumlova nechtělo.

žádný příspěvek celý článek »

Podrobné mapy rychlostních zkoušek Rallye Český Krumlov + 3D průlet

foto

25. května 2011 • 08:00

Již koncem tohoto týdne pokračuje Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích tradičním podnikem Rallye Český Krumlov. Společně s německými spolupracovníky z rally-maps.com si můžete prohlédnout detaily všech rychlostních zkoušek letošního ročníku včetně atraktivního 3D průletu.

žádný příspěvek celý článek »

Adell Mogul Racing Team chce navázat na krumlovské vavříny

foto

24. května 2011 • 21:30

Rally Český Krumlov – bašta Romana Kresty. V tomto duchu lze charakterizovat výsledky jezdce ADELL MOGUL Racing Teamu na jihočeské soutěži. V posledních sezonách dominoval v Českém Krumlově čtyřikrát v řadě. Jeho šest vavřínů pak nemá v historii této rally obdoby.

žádný příspěvek celý článek »

1. RC Rallye Český Krumlov nabídne zajímavou podívanou

foto

24. května 2011 • 19:30

Stejně jako v uplynulých ročnících Rallye Český Krumlov se budete na internetových stránkách soutěže setkávat vedle tiskových informací také s aktualitami. Tyto aktuality by Vám měly v týdnu před rallye, a pak během samotného závodu přinášet novinky a zajímavosti z dění okolo 39. Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf má z Krumlova respekt a ze Slovinska body

foto

24. května 2011 • 08:00

Nadcházející českokrumlovská soutěž je započítávána jak do Mezinárodního mistrovství České republiky, tak do Evropského poháru – central. V obou těchto seriálech již letos vybojovali Vojtěch Štajf s Petrou Řihákovou cenné body a jejich počet by rádi rozmnožili právě na jihu Čech.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: legendy na startu

foto

23. května 2011 • 07:00

Stalo se již dobrou tradicí, že pořadatelé Rallye Český Krumlov z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsport pořádají vedle hlavních šampionátů také přehlídku historických soutěžních automobilů v rámci Rallye legend show. V letošním roce poprvé Federace automobilového sportu AČR vypsala seriál podniků Rally legend ve svém kalendáři a ten českokrumlovský má v tomto klání prim, jelikož v roce 2007 stál u založení tohoto druhu u nás.

žádný příspěvek celý článek »

Česká špička se chystá do Krumlova

foto

20. května 2011 • 08:15

Prakticky celá domácí špička se přihlásila k třetímu dějství Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, které se uskuteční příští víkend na tratích 39. Rallye Český Krumlov 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Na RZ lanovkou!

foto

13. května 2011 • 13:10

Rallye Český Krumlov si připisuje další světové prvenství. Naprostým unikátem je cesta na atraktivní divácké místo lanovkou. Největší novinkou na trati soutěže je rychlostní zkouška poprvé na Lipensku, konkrétně přímo v Lipně nad Vltavou.

žádný příspěvek celý článek »

1. RC Rallye Český Krumlov součástí sobotního doprovodného programu

foto

13. května 2011 • 01:00

Na Rallye Český Krumlov zaznějí nejen motory soutěžních automobilů, ale také zaševelí elektromotory. A to hodně malé, součástí doprovodného programu se v sobotu premiérově představí 1. RC Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Podruhé na světě...

foto

12. května 2011 • 08:00

Je to tak, Rallye Český Krumlov umožní teprve druhý start vozu, který zůstal obestřený tajemstvím. Jen málokdo ví, že famózní Lancia Delta S4 měla ještě následovníka, ten ale nikdy na soutěžní tratě nevyjel. Až po pětadvaceti letech vloni na Rally Legend v San Marinu a teď na Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: další novinky na trati

foto

9. května 2011 • 14:35

Už jsme informovali o zcela nové rychlostní zkoušce na Lipně. Tím však novinky letošního 39. ročníku Rallye Český Krumlov nekončí.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: trasa plná novinek

foto

3. května 2011 • 10:00

Letošní 39. ročník Rallye Český Krumlov sice na první pohled kopíruje formát let minulých, ale pořadatelé z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsport připravili na trase několik zásadních novinek.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: na startu také poháry Citroën a Renault

foto

28. dubna 2011 • 14:05

Letošní 39. ročník Rallye Český Krumlov, který odstartuje v pátek 27.května, je kromě velkých šampionátů, také součástí dvou značkových pohárů: 2011 Citroën Racing Trophy CZ a Renault R3 Clio Cup 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov: kdo dřív zaplatí, i letos ušetří

foto

4. dubna 2011 • 14:00

Pořadatelé Rallye Český Krumlov již netrpělivě čekají na schválení vydaných zvláštních ustanovení podniku. Uzávěrka přihlášek je naplánovaná až na pátek 13. května a mezitím se uskuteční druhý podnik Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, ale pořadatelé připravili pro soutěžící také letos dřívější termín uzávěrky se slevou.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov získává konečnou tvář

foto

22. března 2011 • 01:00

Letošní ročník Rallye Český Krumlov, zařazené jako třetí podnik sedmidílného Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v Rally, finišuje do konečné podoby. Asociace jezdců rally zkolaudovala tratě. Ředitel soutěže Jindřich Kunc seznámil Josefa Petáka s novými úseky zařazenými do itineráře.

žádný příspěvek celý článek »

toplist