www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče (MMČR)

Štajf si v Hustopečích přeje sucho

foto

10. června 2011 • 08:00

Seriál Mezinárodního mistrovství ČR v rally bude o nadcházejícím víkendu mít svou zastávku na jihu Moravy. Vojtěch Štajf s Petrou Řihákovou by rádi navázali na svá úspěšná vystoupení z minulých dvou soutěží, a tak by si i z Hustopečí chtěli odvézt domů důležité body.

žádný příspěvek celý článek »

Podrobné mapy rychlostních zkoušek Agrotec Mogul Rally Hustopeče + 3D průlet

foto

9. června 2011 • 12:40

Již koncem tohoto týdne pokračuje Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích tradičním podnikem Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Společně s německými spolupracovníky z rally-maps.com si můžete prohlédnout detaily všech rychlostních zkoušek letošního ročníku včetně atraktivního 3D průletu.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team míří na vinice

foto

9. června 2011 • 12:15

Česká verze Deutschland rally nebo zrádná belgická Ypres rally. Tak specifické podmínky nabízí čtvrtá soutěž letošního českého rally mistrovství – Rally Hustopeče. Na startu částečně šotolinového podniku plného náročných odbočení nebude vedle kompletní české špičky chybět ani posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza, kteří i tentokrát startují s podporou Peugeot Delimax Total Teamu se speciálem Peugeot 207 S2000 Evolution.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Hustopeče hostí třetí díl Citroën Racing Trophy CZ 2011

foto

9. června 2011 • 09:15

Citroën Racing Trophy CZ se v rychlém sledu přesouvá z Českého Krumlova na Moravu. Třetím podnikem CRT CZ 2011 bude Agrotec Mogul rally Hustopeče. Bohužel pohárová startovní listina bude postrádat řadu pravidelných účastníků. Podmínky poháru splní pouze čtveřice pilotů s vozy Citroën C2 R2 MAX.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech před Rally Hustopeče otestoval Mini

foto

7. června 2011 • 14:30

Pro Václava Pecha, který společně s navigátorem Petrem Uhlem skončil na poslední Rallye Český Krumlov na třetím místě, měla příprava na nadcházející Rally Hustopeče zvláštní nádech. Václav Pech totiž s výjimkou Pražského Rallysprintu startuje od roku 2006 s produkčním Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport se představí na Agrotec Rally Hustopeče

foto

7. června 2011 • 12:30

Podruhé v letošní nabité sezoně se představí posádka továrního týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký - Petr Starý o nadcházejícím víkendu (10.-11. června) na tratích Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally. V pořadí čtvrtá soutěž českého šampionátu vyplní letošní náročný program celého týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta jede do Hustopečí v roli lídra šampionátu

foto

7. června 2011 • 08:40

Mediasport MMČR pokračuje v rychlém sledu AGROTEC MOGUL rally Hustopeče (10. – 11. června 2011). V roli lídra šampionátu sjede ze startovní rampy na náměstí v Hustopečích posádka ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Hustopeče

foto

1. června 2011 • 10:30

Celkem čtyřiapadesát posádek se nachází v seznamu přihlášených na čtvrtý podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, který se za necelé dva týdny uskuteční v jihomoravských Hustopečích. Po pauze se opět představí Jan Kopecký s tovární fabií, který soutěž pojme hlavně jako test před belgickou Ypres Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listině AGROTEC MOGUL rally nechybí kvalita

foto

1. června 2011 • 09:30

V rychlém sledu po Rally Český Krumlov se kolotoč Mediasport MMČR 2011 přesouvá na Moravu. Ve dnech 10. – 11. června bude při AGROTEC MOGUL rally Hustopeče soupeřit o body do českého šampionátu více než padesátka posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé Rally Hustopeče vydávají Rally Guide 2

foto

31. května 2011 • 10:15

Start letošní Agrotec Rally Hustopeče již pomalu klepe na dveře, zbývají do něj už jen necelé dva týdny. Pořadatelé v minulých dnech vydali Rally Guide 2, který divákům nabízí zejména přehled rychlostních zkoušek a jednotlivých diváckých míst.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Mogul Rally odkrývá podrobnosti první etapy

foto

24. května 2011 • 22:15

K datu konání AGROTEC MOGUL rally Hustopeče (10. – 11. června 2011) je opět blíže. Proto nahlédněme pod pokličku letošních tratích. Na místa, kde se bude rozhodovat o absolutním vítězi sedmého ročníku hustopečské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Agrotec Rally Hustopeče

foto

18. května 2011 • 09:00

Již tradičně se Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích zastaví v červnu na jih od Brna, kde se i letos uskuteční tradiční Agrotec Rally Hustopeče. Od dnešního dne jsou k dispozici zvláštní ustanovení na tento podnik.

žádný příspěvek celý článek »

AGROTEC rally dolaďuje poslední detaily

foto

20. dubna 2011 • 09:00

Už jen Rally Český Krumlov a kolotoč Mediasport MMČR AGROTEC se definitivně zastaví na jihomoravské půdě – při AGROTEC rally Hustopeče. Termín hustopečské soutěže je 10. – 11. června 2011.

příspěvků: 1 celý článek »

Agrotec rally připravuje polookruhovou zkoušku

foto

22. března 2011 • 02:00

Není mnoho českých soutěží, které začleňují do svého závodu nové prvky. V případě čtvrtého podniku Mediasport MMČR AGROTEC rally Hustopeče se mohou fanoušci těšit na polookruhovou zkoušku. Pojede se v rámci RZ 5,7 Starovice.

žádný příspěvek celý článek »

Rally guide na Agrotec Rally Hustopeče

foto

15. února 2011 • 08:00

Do startu letošní Agrotec Rally Hustopeče sice zbývají ještě čtyři měsíce, přesto si již nyní můžete prohlédnout rally guide na tuto soutěž. Najdete v něm řadu zajímavých informací včetně programu a časového harmonogramu.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist