www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 15. května 2024, Svátek má Žofie, zítra Přemysl

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Barum Czech Rally Zlín (MMČR)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Podpořte dobrou věc při dobročinné Rally aukci !

foto

24. srpna 2011 • 21:20

Při čtvrteční technické přejímce letošní Barum Czech Rally Zlín proběhne ve Sportovní hale Novesta ve 20:00 hodin premiérová dobročinná Rally aukce, kterou organizují pořadatelé soutěže ve spolupráci s naším serverem. Výtěžek této aukce bude věnován zařízení pečujícímu o mentálně hendikepovanou mládež 'Hrádek' ve Fryštáku u Zlína.

žádný příspěvek celý článek »

Proton se vrací po dvouměsíční pauze do IRC

foto

24. srpna 2011 • 11:45

Tovární tým Proton Motorsports se vrací po dvou měsících zpět do seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). Po belgické Ypres Rally se kompletní stáj přesunula do Asijsko-pacifického mistrovství, kde si australský pilot Chris Atkinson upevnil vedení.

žádný příspěvek celý článek »

Organizační pokyny pro diváky na rychlostních zkouškách

foto

24. srpna 2011 • 09:00

Bezpečnost diváků je důležitá na každém automobilovém podniku a každá významná akce s velkým počtem návštěvníků je velkou výzvou pro pořadatele. Vždy platí, že jde o oboustranný vztah. Pořadatelé se snaží o vytyčení bezpečných zón a diváci musí jejich pokyny respektovat. Když to nefunguje, jsou na řadě nepopulární úkony, jako je rušení rychlostních zkoušek apod.

žádný příspěvek celý článek »

Početná sestava Citroënů z celé Evropy míří do Zlína

foto

23. srpna 2011 • 20:20

Co se předpokládalo se stává skutečností. Barum Czech Rally Zlín láká na start plejádu vozů značky Citroën. O finanční prémie v seriálu Citroën Racing Trophy CZ se popere hned deset vozů, z toho šest se zahraničními účastníky. Celkově se objeví na startu pět vozů DS3 R3T, deset 'MAXů' a dvě 'cé-dvojky'.

příspěvků: 1 celý článek »

"Otázka spolehlivosti je vyřešena," říkají piloti Protonů S2000

foto

23. srpna 2011 • 13:15

Barvy továrního týmu Proton Motorsports budou letos při Barum Czech Rally Zlín hájit posádky Giandomenico Basso - Mitia Dotta a Per Gunnar Andersson - Emil Axelsson. Oba žluté Protony Satria Neo S2000 už mohli spatřit fanoušci automobilových soutěží spatřit v akci při včerejším testování týmu nedaleko Vizovic.

žádný příspěvek celý článek »

Na startu Barum Rally rekordní počet vozů Škoda Fabia Super 2000

foto

23. srpna 2011 • 11:55

Sedmá soutěž letošního šampionátu Intercontinental Rally Challenge (IRC) přivítá poslední srpnový víkend celkem 29 vozů kategorie Super 2000, plných 14 z nich bude se znakem okřídleného šípu. Vozy Škoda Fabia dominovaly uplynulým dvěma ročníkům a k favoritům se budou její piloti řadit i letos.

žádný příspěvek celý článek »

ADELL MOGUL Racing Teamu touží po úspěchu na barumce

foto

23. srpna 2011 • 10:55

Mediasport MMČR pokračuje šestým podnikem a pomyslným vrcholem domácí sezony – Barum Czech Rally Zlín. Roman Kresta s Petrem Grossem nastoupí na start v roli lídrů českého šampionátu, jejich Škoda Fabia Super 2000 bude osazena startovním číslem 14.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech bude startovat na Barum rally

foto

22. srpna 2011 • 19:55

Již tento pátek odstartuje nejslavnější česká soutěž Barum rally s centrem ve Zlíně, která je také zařazena do Mistrovství Evropy a šampionátu IRC. Startovní listina je plná zvučných jmen světové a evropské rally scény, nebude chybět ani tovární team Škoda a samozřejmě kompletní česká špička.

žádný příspěvek celý článek »

Vicemistr Evropy Antonín Tlusťák hostem vizovického Trnkobraní

foto

21. srpna 2011 • 10:00

Týden před mezinárodní automobilovou soutěží Barum Czech Rally Zlín poutá největší pozornost na Zlínsku tradiční hudební festival vizovické Trnkobraní. V rámci živého vysílání regionálního rádia přímo z festivalu bude v neděli 21. srpna speciálním hostem čtyřiačtyřicátého ročníku úřadující vicemistr Evropy v rally Antonín Tlusťák a jeho soutěžní vůz Škoda Fabia Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

S oční klinikou Gemini na Barum Rally o super ceny

foto

18. srpna 2011 • 09:00

Již za několik málo dní odstartuje další ročník legendární Barum Czech Rally Zlín a oční klinika Gemini u toho ani letos rozhodně chybět nebude. Pro všechny návštěvníky jsme letos připravili řadu velmi zajímavých soutěží o hodnotné ceny.

žádný příspěvek celý článek »

Přihlášeno celkem 29 vozů kategorie Super 2000!

foto

16. srpna 2011 • 12:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili dvanáct dní před startem oficiální seznam přihlášených posádek. V letošním roce se jedná o velmi kvalitně obsazenou soutěž seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) a FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC). Na seznamu najdeme celkem 122 soutěžících z 22 zemí.

žádný příspěvek celý článek »

Změny v provozu MHD v době barumky

foto

16. srpna 2011 • 11:30

Mezinárodní automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín, která se koná ve dnech 26. – 28. srpna 2011, se určitým způsobem dotkne i provozu městské hromadné dopravy ve Zlíně. Přinášíme Vám v přehledném souhrnu všechny dostupné informace. Na objednávku pořadatelů rally zajistí Dopravní společnost Zlín - Otrokovice (DSZO) v neděli 28. srpna zvláštní autobusovou kyvadlovou dopravu ze zastávky Náměstí Práce na zastávku U Majáku. Tato kyvadlová linka je vedena jako zvláštní přeprava, její provoz bude hrazen pořadateli rally a cestující budou přepravováni zdarma!

žádný příspěvek celý článek »

Omezení železniční dopravy ve Zlíně během divácké Super RZ

foto

16. srpna 2011 • 10:00

V pátek 26. srpna 2011 dojde ve Zlíně k částečnému omezení dopravy Českých drah z důvodu konání divácké Super rychlostní zkoušky v rámci letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín. Touto diváckou rychlostní zkouškou bude omezena i železniční doprava.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky na barumce pod dohledem monitoringu GPS

foto

16. srpna 2011 • 08:30

Mezinárodní automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín 2011 se odehrává na obtížných rychlostních zkouškách situovaných do oblasti Vizovické vrchoviny, Hostýnských vrchů a Chřibů. Jde o místa, kde se celoročně pohybují jak místní obyvatelé, tak nemalé množství turistů, které zejména v době prázdnin a konání rally několikanásobně vzrůstá. I proto pořadatelé rally přistoupili k opatření, které je běžné zejména na soutěžích mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

15. srpna 2011 • 18:00

Dlouho očekávaná chvíle právě nastala - k dispozici je seznam přihlášených posádek na soutěž mistrovství Evropy, Intercontinental Rally Challenge i Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích - Barum Czech Rally Zlín. Kromě toho si můžete prohlédnout i seznam přihlášených do Star rally.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist