www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 11 - Partr Rally Vsetín (MČR-S)

[ 1 | 2 ] starší

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Josefa Petrů

foto

25. října 2011 • 14:00

Závěrečným dílem letošního Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally byta jako již tradičně Partr Rally Vsetín. Na Valašské se až z dalekého Německa vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

23. října 2011 • 19:50

Víkendová Partr Rally Vsetín ukončila letošní český rallysprintový šampionát. Závěrečných soubojů na náročných valašských tratích se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek vyhrál Vsetín a dojel si pro mistrovský titul

foto

22. října 2011 • 18:10

O absolutním vítězi vsetínské Partr rally a tím i titulu mistra ČR ve sprintrally je rozhodnuto. Stal se jím otrokovický jezdec Pavel Valoušek, který byl v celkovém součtu časů z rychlostních zkoušek o 6,4 sekundy rychlejší než druhý Václav Pech. Bronz vybojoval Roman Odložilík.

příspěvků: 1 celý článek »

Roman Odložilík ve Vsetíně se Subaru Impreza WRC

foto

20. října 2011 • 14:30

Jeden z kandidátů na letošní rallysprintový titul mění na poslední chvíli vůz před závěrečným podnikem seriálu, Partr Rally Vsetín. Na Valašsku se neobjeví za volantem obvyklého Citroënu Xsara WRC, ale se Subaru Impreza WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Tlusťák prožene ve Vsetíně lancer WRC

foto

19. října 2011 • 21:30

Velké překvapení připravil na závěrečný mistrovský rallysprint sezony zádveřický jezdec Antonín Tlusťák. Úřadující vicemistr Evropy se představí na Partr Rally Vsetín (21. – 22. října 2011) na voze Mitsubishi Lancer WRC 05 z anglické stáje MML Sports Ltd., která vznikla z bývalého továrního týmu Mitsubishi World Rally Team. Na místě spolujezdce se místo Jana Škalouda objeví Martin Tomeček, zástupce sponzorské firmy MIT METAL.

žádný příspěvek celý článek »

JST - úspěch, který se nečekal

foto

15. listopadu 2011 • 12:20

Nebývá zvykem, aby se novátorský projekt v oblasti motorsportu mohl pochlubit ziskem titulu už v prvním roce svého působení. V případě Junior Sport Talentu se tak stalo hned třikrát! Z toho dva triumfy si připsali jezdci rally. Miroslav Jakeš, Vladimír Mandík a Tomáš Pospíšilík. Trojice jezdců, kteří se stali reprezentanty nového projektu Junior Sport Talent v sezoně 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný a zlatý podzim Ondřeje Bisahy – díl druhý

foto

9. listopadu 2011 • 11:20

Jsou to dva roky, kdy jsme psali o prvních kilometrech Ondřeje Bisahy na tratích klasických automobilových soutěží. Tehdy kroměřížský jezdec poprvé naskočil do rallyového poháru, kde pomalu začal zúročovat své dosavadní zkušenosti z automobilových slalomů. Od té doby se Ondřej vyšvihl mezi špičku své kategorie, což v sezoně 2011 dokázal několika solidními výsledky jak dílčími, tak celkovými.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Roberta Balcara

foto

1. listopadu 2011 • 08:00

Partr Rally Vsetín ani v letošním roce neprovázelo kdovíjak příjemné počasí. Ranní mrazíky vystřídalo během sobotního dne přeci jen pěknější počasí a tak se ti, co se odvážili opustit domácnost, dostatečně pobavili. Jedním z nich byl i Robert Balcar, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl je týmovou jedničkou, Hudce nutí žena více závodit

foto

31. října 2011 • 13:15

Další cenný úspěch si na Partr Rally Vsetín do své sbírky přidala posádka Toba Czech MH Racing teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Dvojice jedoucí na Mitsubishi Lancer EVO IX na posledním podniku sprintového šampionátu skončila na 11. místě absolutně a třetí ve sví třídě 3. Tolik spokojená už nemohla být druhá týmová posádka s pilotem a zároveň šéfem týmu Martinem Hudcem a navigátorem Jiřím Černochem.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT po Rally Vsetín: Se smíšenými pocity na domácí půdě

foto

31. října 2011 • 13:00

Vsetínský JT Říha Group rally team se představil na domácí půdě. Navzdory trápení a defektům lze start hodnotit jako úspěšný. A to i navzdory odstoupení populární dvojice Jaromír Tomaštík – Olga Lounová. Pojďme ale popořadě.

žádný příspěvek celý článek »

TNT ve Vsetíně: Rozlučka s Fiatem dopadla na jedničku

foto

27. října 2011 • 10:50

Závěrečná soutěž rallysprintového šampionátu znamenala pro trojici „TNT“, tedy Jaromíra Tarabuse s Igorem Norkem a stejně tak i Daniela Trunkáta, hned několik událostí. Co se týče závodu, tak druhou příčku ve třídě 2 a šestou v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Matěje Skalníka

foto

25. října 2011 • 11:00

Partr Rally Vsetín ani v letošním roce neprovázelo kdovíjak příjemné počasí. Ranní mrazíky vystřídalo během sobotního dne přeci jen pěknější počasí a tak se ti, co se odvážili opustit domácnost, dostatečně pobavili. Jedním z nich byl i Matěj Skalník, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš s bronzem v kapse

foto

25. října 2011 • 10:00

Až závěrečný podnik ECOSUN MČR ve sprintrally rozluštil tajenku na stupních vítězů. Konečné třetí místo v letošním šampionátu vybojovali Miroslav Jakeš s Petrem Grossem.

příspěvků: 1 celý článek »

Stříbrný tanec mezi valašskými kameny

foto

25. října 2011 • 09:00

Martin Bujáček s Markem Omelkou odjížděli na osmý ročník Partr Rally Vsetín coby juniorští mistři republiky s cílem udržet stříbro ve třídě 3, neboli velkými eNky, před Honzou Jelínkem. Kluci ale rozhodně nehodlali jet nějakou údržbu, jak se říká „na hyenu.“

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr Rally Vsetín od Michela Riecherta

foto

24. října 2011 • 23:00

Závěrečným dílem letošního Ecosun mistrovství České republiky ve sprintrally byta jako již tradičně Partr Rally Vsetín. Na Valašské se až z dalekého Německa vydal i náš stálý spolupracovník Michel Riechert, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

[ 1 | 2 ] starší
toplist