www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 12. května 2024, Svátek má Pankrác, zítra Servác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Rally Sweden (SWRC)

Eyvind Brynildsen na Rally Sweden s Fiestou WRC

foto

25. ledna 2012 • 18:30

Přestože se norský jezdec Eyvind Brynildsen přihlásil na Rally Sweden s vozem S2000, nakonec by se měl na startu objevit za volantem Fordu Fiesta RS WRC z dílen Ostbergovy stáje Adapta Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Sweden World Rally Team brzy odhalí plány

foto

3. ledna 2012 • 08:00

Již příští pondělí 9. ledna bude oficiálně představen zbrusu nový projekt nesoucí název Sweden World Rally Team, který by měl dopomoci mladým talentovaným Švédům k úspěchům v mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Eyvind Brynildsen letos SWRC nepojede

foto

1. ledna 2012 • 14:50

Norský pilot Eyvind Brynildsen se v posledních dvou sezónách účastnil seriálu SWRC, nepodařilo se mu však dosáhnout významnějších úspěchů. Možná i proto je jeho budoucnost v sezóně 2012 hodně nahnutá a vůbec není jasné, zda a kde jej uvidíme.

žádný příspěvek celý článek »

Mads Ostberg Monte vynechává, začne až ve Švédsku

foto

29. prosince 2011 • 22:30

I přes původní plány se starty v kompletním seriálu mistrovství světa se norský pilot Mads Ostberg na úvodním podniku neobjeví. Letošní sezónu začne až v únoru na téměř domácí Rally Sweden.

žádný příspěvek celý článek »

Richard Göransson pojede Rally Sweden s Mini WRC

foto

20. prosince 2011 • 07:00

Čtyřnásobný mistr švédského okruhového šampionátu STCC Richard Göransson potvrdil, že se na druhém podniku letošního mistrovství světa objeví za volantem Mini John Cooper Works WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Hayden Paddon pojede v SWRC se Škodou Fabia S2000

foto

19. prosince 2011 • 23:30

Novozélandský pilot Hayden Paddon, který pronikl do mistrovství světa skrze projekt Pirelli Star Drivers a vítěz letošního seriálu PWRC před novou sezónou přezbrojuje. V roce 2012 se zúčastní mistrovství světa SWRC za volantem vozu Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al-Attiyah oficiálně potvrzen jako trojka Citroënu

foto

15. prosince 2011 • 19:35

Již několik týdnů bylo jasné, že katarský jezdec Nasser Al-Attiyah nastoupí v příští sezóně jako trojka továrního týmu Citroën. Teprve dnes však byl tento krok oficiálně potvrzen.

žádný příspěvek celý článek »

Oleksowicz přechází z 'Evropy' do SWRC

foto

13. prosince 2011 • 22:45

Polský tým Castrol TRW Motointegrator odhalil své plány na následující rok. Maciej Oleksowicz a jeho spolujezdec Andrzej Obrebowski se po několika sezonách v mistrovství Evropy přesouvají do mistrovství světa. Se svou Fiestou S2000 absolvují soutěže spadající do seriálu SWRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Mexičan Francisco Name v mistrovství světa s Mini? (+VIDEO)

foto

10. prosince 2011 • 08:30

Tým Prodrive Davida Richardse se snaží své sportovní náčiní udat kde komu a tak testovací dráhou v Banbury prošlo v posledních měsících spousta pilotů. Jen pár z nich to však myslí s možnými starty v mistrovství světa reálně. Jedním z nich je mexický pilot Francisco Name.

žádný příspěvek celý článek »

toplist