www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Enteria Rally Příbram (MMČR)

CRT CZ 2012 vyvrcholí při Enteria Rally Příbram

foto

2. října 2012 • 12:00

Příbramská soutěž v posledních letech uzavírá domácí sezonu MMČR a ani letos tomu nebude jinak. V jejím průběhu budou bojovat o poslední vavříny i posádky v rámci Citroën Racing Trophy CZ 2012. Na startu se objeví solidní počet šesti vozů, tři Citroëny DS3 R3T a stejný počet modelu C2 R2 MAX.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta míří vstříc obhajobě v Příbrami

foto

1. října 2012 • 21:13

Na podobný průběh loňského ročníku Rally Příbram může dojít i v letošní sezoně. V seznamu přihlášených chybí už jistý mistr Jan Kopecký, takže Roman Kresta s Petrem Grossem mají mírně ulehčenou cestu za případnou obhajobou loňského prvenství, o kterém rozhodli na trati poslední rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěž Subaru Czech Rally Teamu

foto

1. října 2012 • 08:00

Po velkém ohlasu soutěže na tip našich jezdců při Barum Rally jsme se rozhodli v tomto trendu pokračovat. Subaru Czech Rally Team tak společně se Subaru ČR a časopisem AUTOforum vyhlašují soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Mistři sedmiček z sprintů míří do Příbrami

foto

28. září 2012 • 07:00

Pražská posádka Robert Čonka – Petr Zátko se v letošní sezóně zaměřuje především na jednodenní soutěže. Z dosavadních pěti startů, čtyřikrát kluci vytěžili maximální počet bodů a společně s jedním druhým místem, si dvě soutěže před koncem seriálu vyjeli titul mistrů republiky ve sprintrally ve třídě 7.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Enteria Rally Příbram

foto

27. září 2012 • 13:00

Celkem 58 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na závěrečný závod letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude o prvním říjnovém víkendu Enteria Rally Příbram.

příspěvků: 2 celý článek »

34. Enteria Rally Příbram se představuje

foto

6. září 2012 • 15:00

Události, které se v letošním roce odehrávají na naší rallyové scéně, jsou velmi trpké a vrhají na náš krásný sport špatné světlo. Je důležité, abychom se všichni zamysleli nad tím, co každý sám za sebe může udělat pro zlepšení situace a zajištění větší bezpečnosti na soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vrchovina: Pro Firlu plná novinek

foto

13. dubna 2012 • 07:00

S novým vozem a staronovým „parťákem“ na sedadle spolujezdce vstoupil do nové rallysprintové sezony orlovský jezdec Lumír Firla. Loni čtvrtý pilot hodnocení skupiny N v Mistrovství ČR ve sprintrally tentokrát své starší mitsubishi sedmé evoluce nechal doma a se zapůjčenou „Evo devítkou“ naznačil, že může v šampionátu myslet vysoko.

příspěvků: 1 celý článek »

Soutěž o svezení v závodním speciálu s Josefem Petákem

foto

4. dubna 2012 • 07:00

Organizátoři Rally Příbram připravili pro fanoušky automobilových rally soutěž o vytvoření grafického návrhu Autosport Klubu Rally Příbram v AČR. Vítěz této soutěže se bude moci svézt s Josefem Petákem v Renaultu Clio R3 na testování.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram zachráněna. Ať žije 34. Rally Příbram

foto

29. února 2012 • 21:30

Když se koncem loňského roku na Federaci automobilového sportu Autoklubu České republiky pozvolna rodil kalendář závodů Mezinárodního mistrovství České republiky pro rok 2012, chyběla v něm jedna z tradičních a jezdci oblíbených rally. Ta naše domácí, Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

toplist