www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 14 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MMČR)

Robert Barrable chce ve Zlíně vylepšit svou bilanci

foto

20. srpna 2014 • 13:00

Se startovním číslem 10 se na trať letošní Barum Czech Rally Zlín vydá irsko-britská dvojice Robert Barrable - Stuart Loudon na voze Ford Fiesta R5 týmu Tunnock WRT. Zlínská rally bude pro tuto dvojici prvním startem po téměř čtyřměsíční pauze.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing na Barumce s Vlastou Majerčákem

foto

20. srpna 2014 • 12:45

Barum Czech Rally Zlín patrí medzi vrcholné podujatia európskej rally scény. Po prvýkrát tu odštartuje aj Vlastimil Majerčák za žilinský KL Racing Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

18. srpna 2014 • 18:00

Toužebně očekávaný seznam přihlášených posádek na jeden z vrcholů letošní sezóny, Barum Czech Rally Zlín, byl právě odtajněn. Můžete na něm nalézt 121 posádek z pětadvaceti zemí a 24 vozů nejsilnější kategorie S2000/R5. Za necelé dva týdny se máme nač těšit!

příspěvků: 6 celý článek »

Posádky Barum Czech Rally Zlín, zapojte se do testování

foto

18. srpna 2014 • 12:00

Příležitost pro posádky účastnící se 44. ročníku Barum Czech Rally Zlín zapojit se do testování bloku pro spolujezdce! Testování závodní techniky před soutěžemi, případně přímo na soutěžích je v rallyovém světě běžnou praxí.

žádný příspěvek celý článek »

Mark Higgins se vrací do Zlína po jedenácti letech

foto

15. srpna 2014 • 12:00

Trojnásobný britský šampion Mark Higgins po dlouhých jedenácti letech opět odstartuje na Barum Czech Rally Zlín. I tentokrát pojede s japonským Subaru Impreza WRX STi spadajícím do kategorie produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěžte s Barum Czech Rally Zlín o hodnotné ceny!

foto

15. srpna 2014 • 11:45

Chcete si letošní barumku opravdu užít? Je tu ideální příležitost - máte možnost se zapojit do soutěže, na jejímž konci čekají lákavé ceny mj. ze zážitkového programu Rally naplno! Jak na to?

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín bude poprvé zahájena kvalifikací

foto

30. července 2014 • 09:00

Letošní ročník Barum Czech Rally Zlín přinese velkou novinku, a to ještě před samotným startem soutěže. V pátek 29. srpna dopoledne se výběr nejlepších jezdců zúčastní kvalifikační zkoušky, na základě jejichž výsledků si pak piloti budou vybírat startovní pořadí, v jakém nastoupí do sobotní části první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Na Barumku přijede Neil Simpson

foto

29. července 2014 • 11:00

Jedním z prvních jezdců, kteří se přihlásili na 44. ročník Barum Czech Rally Zlín, je britský jezdec Neil Simpson. Ten do Zlína zavítá společně se Claire Moleovou a usednou do speciálu Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Budoucnost Barum Czech Rally Zlín v ME ohrožena?

foto

28. července 2014 • 11:45

Barum Czech Rally Zlín je součástí mistrovství Evropy již od roku 1984, v posledních dvanácti letech je pak v kategorii nejprestižnějších soutěží. Bude letošní ročník tím posledním?

příspěvků: 22 celý článek »

Benzina představí zážitkový program při Barum Czech Rally Zlín

foto

27. července 2014 • 22:00

Zajímavé zatraktivnění letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín přináší jednička tuzemského trhu pohonných hmot společnost Benzina, která se stává novým partnerem zlínské rally. Díky tomuto svazku budou moci návštěvníci zažít netradiční aktivity a chvíle plné adrenalinu. Připraveny budou například vyhlídkové lety helikoptérou nebo jízdy v závodních vozech.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka nastoupila na novou cestu webové prezentace

foto

27. července 2014 • 08:00

Divácky nejpopulárnější automobilová soutěž na území České republiky Barum Czech Rally Zlín každoročně nabízí a aplikuje do svého programu různé novinky. Kromě těch na sportovním poli se ale zlínští pořadatelé letos zaměřili i na modernizaci své webové prezentace a v první polovině července spustili nové webové stránky. Ty se nacházejí na známé adrese www.CzechRally.com. Responsivní web nabízí řadu novinek včetně propojení se sociálními sítěmi jako jsou Facebook nebo Twitter.

žádný příspěvek celý článek »

Seriál mistrovství Evropy v roce 2015 přinese velké změny

foto

26. července 2014 • 11:00

Mistrovství Evropy v rally, do kterého Barum Czech Rally Zlín patří už přes třicet let, projde v roce 2015 výraznými změnami. Hlavními cíli jsou snížení nákladů pro účastníky seriálu a také jeho celkové posílení.

žádný příspěvek celý článek »

České posádky mohou na Barum Czech Rally Zlín použít 'starší' 15" pneumatiky

foto

24. července 2014 • 12:00

Na začátku roku 2014 vešly v platnost nové předpisy ohledně používání pneumatik na asfaltu, podle nichž musejí všechny posádky používat nové vzory dezénů s homologací 2014. Regule, jež platí jak pro mezinárodní soutěže FIA, tak pro český seriál MMČR, však záhy narazily na problém s výrobci pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka se rychle blíží, letos se pojede počtyřiačtyřicáté

foto

28. června 2014 • 08:00

Barum Czech Rally Zlín, nejvýznamnější automobilová soutěž na území České republiky napíše v letošním roce již 44. díl. Soutěžní motory zaburácejí ve Zlíně a jeho blízkém okolí o posledním prázdninovém víkendu, oblíbená rally proběhne v termínu 29. až 31. srpna 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a časový harmonogram na Barum Czech Rally Zlín

foto

25. června 2014 • 17:20

Organizátoři nejvýznamnější automobilové soutěže na českém území, Barum Czech Rally Zlín, dnes na tiskové konferenci odhalili zvláštní ustanovení i kompletní skladbu tratě letošního čtyřiačtyřicátého ročníku, který bude opět zařazen do kalendáře mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist