www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Corona Rally Mexiko (PCWRC)

Mexiko: Dva favorité mimo hru

3. března 2006 • 23:32

Druhá sekce úvodní etapy letošní Corona Rally Mexico pořádně pozměnila vzhled na čele dosavadní průběžné klasifikace soutěže, když z boje o nejvyšší příčky vypadli hned dva tovární jezdci.

žádný příspěvek celý článek »

Mexiko: Po RZ 3 dominuje Petter Solberg

3. března 2006 • 21:14

Úvod letošní Mexické rally zcela opanoval jezdec továrního týmu Subaru WRT Petter Solberg. Norský pilot dokázal dominovat ve všech doposud odjetých rychlostních testech.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown: Nejrychlejší nakonec Grönholm (ohlasy)

2. března 2006 • 22:50

Z vítězství na dnešním shakedownu se nakonec radoval Marcus Grönholm na voze Ford Focus WRC 06. Jako druhý proťal cílovou fotobuňku Petter Solberg a třetí skončil nadmíru spokojený Manfred Stohl. Sébastien Loeb skončil až jako sedmý, nicméně ten si vždy schovává to nejlepší až na samotnou rally.

žádný příspěvek celý článek »

OMV Peugeot má za sebou úspěšný test na šotolině

28. února 2006 • 11:40

Ani tým OMV Peugeot Norway nebude chybět na třetím podniku seriálu mistrovství světa Mexické rally. Do kokpitů třistasedmiček opět usednou jezdci Manfred Stohl a Henning Solberg.

žádný příspěvek celý článek »

Ford a Grönholm pojedou v Mexiku na hattrick

28. února 2006 • 09:05

Neporažen a na vedoucí pozici průběžného pořadí MS 2006 přijíždí tým BP-Ford do Mexika, na start první letošní šotolinové soutěže. Po vítězství na dvou úvodních specifických podnicích, ukáže Mexická rally, jak konkurenceschopný bude Focus RS WRC 06 na nezpevněném povrchu, který bude mít jedenáct ze šestnácti podniků letošního kalendáře WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Řada změn u továrního týmu Subaru

27. února 2006 • 09:00

Jak již bylo napsáno ve včerejším článku, neúspěšný začátek sezóny spěje u Subaru World Rally Teamu k personálním čistkám. Davida Lapwortha by měl nahradit dosavadní šéfinženýr Steve Farrell, který se také vyjádřil ke specifikům nacházející mexické soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson se jede do Mexika hlavně učit

27. února 2006 • 06:00

Nejmladší profesionální soutěžní jezdec a devatenáctiletý syn šéfa továrního týmu Ford Malcolma Wilsona Matthew se chystá na svou letošní šotolinovou premiéru v nadcházející Corona Rally México.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg chce konečně vyhrát

27. února 2006 • 04:30

Tři týdny po zasněžené Švédské rally se celý kolotoč světového šampionátu přesune do mnohem klimaticky přívětivějtšího podnebí ve středním Mexiku. Již koncem tohoto týdne se totiž pojede jediný podnik mistrovství světa konaný v Severní America, Corona Rally México.

žádný příspěvek celý článek »

Xsara WRC Sébastiena Loeba se změnami

27. února 2006 • 00:20

I když se na letošní rok nepočítalo v týmu Citroën Sport s tím, že by se pracovalo na ´staré´ verzi Xsary WRC, přeci jen dozná speciál úřadujícího mistra světa Sébastiena Loeba před Mexickou rally několika drobných změn.

žádný příspěvek celý článek »

Xavier Pons si jede do Mexika užívat

24. února 2006 • 11:30

Španělský pilot Xavier Pons se těší na Mexickou rally a doufá, že si ji za volantem Xsary WRC náramně užije. Těší se tam o to více, že se v Mexiku mluví stejnou řečí jako v jeho rodném Španělsku.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Sordó má za sebou skvělý úvod do MS

24. února 2006 • 10:40

Daniel Sordó se představí v Xsaře WRC nejen v Mexiku, ale také následně v Katalánsku a podle posledních zpráv by s ní měl odjet kompletní sezónu 2006. Místo něj totiž pojede šampionát JWRC Brice Tirabassi s Citroënem C2 Super 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb: Musím Grönholma zastavit!

24. února 2006 • 10:36

Sébastien Loeb dokončil první dvě soutěže seriálu mistrovství světa na druhém místě, přičemž pokaždé jej pokořil pouze Marcus Grönholm ve voze Ford Focus WRC 06. Francouzský dvojnásobný mistr světa se nechal slyšet, že se bude snažit Grönholma o další vítězství připravit.

žádný příspěvek celý článek »

Travis Pastrana bude v Mexiku alespoň trénovat

23. února 2006 • 14:00

Americký rallyový jezdec Travis Pastrana by se měl objevit v Mexiku, kde absolvuje tréninkové jízdy. Pastrana je členem amerického týmu Subaru Rally Team USA a doufá, že se již brzy prosadí v rallyovém sportu na nejvyšší úrovni.

žádný příspěvek celý článek »

Preview: Mexická rally 2006

20. února 2006 • 13:40

Třetí podnik seriálu mistrovství světa Mexická rally by měl také v letošním roce patřit k nejkompaktnějším ze všech soutěží. V seriálu mistrovství světa se drží již třetím rokem a organizátoři se snaží každým rokem svůj podnik zdokonalit.

žádný příspěvek celý článek »

Mexičané jsou připraveni na super speciálku

17. února 2006 • 12:40

Přestože se v letošním roce pojedou téměř všechny rychlostní zkoušky Mexické rally ve shodné podobě jako vloni, čeká na posádky jedna podstatná změna. Bude pro ně totiž připravena tolik oblíbená divácká super speciálka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist