www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - XVIII. Horácká Rally

Doprovodný program Horácké rally

foto

11. července 2007 • 12:00

Osmnáctý ročník Horácké rally letos startuje zhruba uprostřed letních prázdnin, 20.-21.července 2007. Představme si doprovodný program, který pořadatelé přichystali. Pro všechny ty, kteří nechtějí opustit Třebíč, pořadatelé přichystali i bohatý kulturní program na třebíčském Karlově náměstí.

žádný příspěvek celý článek »

Na Horáckou rally přihlášeno 65 posádek

foto

11. července 2007 • 04:00

Letošní 18.ročník Horácké rally již zná konečný počet přihlášených posádek, které se příští týden objeví na startu automobilové soutěže v Třebíči. Ve startovní listině najdeme celkem 65 přihlášených posádek. Velmi potěšující skutečností však je, že na startu nechybí, pomineme-li nepravidelné účastníky mistrovství, žádná z předních posádek startujících v celém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Horáckou Rally

foto

10. července 2007 • 20:30

Celkem 65 dvojic je možné nalézt na seznamu přihlášených posádek na Horáckou Rally, pátý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, který se pojede koncem příštího týdne na tradičních rychlostních zkouškách v okolí Třebíče.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a přihláška na Horáckou Rally

foto

1. června 2007 • 11:00

Do startu osmnáctého ročníku Horácké Rally s centrem v Třebíči zbývá sice ještě měsíc a půl, již dnes si však můžete stáhnout českou i anglickou verzi zvlástních ustanovení, přihlášku i časový harmonogram k pátému podniku letošního MMČR v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

První informace o Horácké rally

foto

29. května 2007 • 14:00

K dnešnímu dni byly opětovně spuštěny nové stránky Horácké rally 2007. Je to v okamžiku, kdy se blíží termín zahájení příjmu přihlášek, tedy přesně první červen. Dochází tak k naplňování celoročních příprav závodu a fakticky k prvotnímu uvádění výsledků práce pořadatelského týmu do praxe.pořádáním tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist