www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Cyprus Rally (PCWRC)

Kyperská rally: RZ 7, 8 - Po první etapě vede Grönholm

22. září 2006 • 17:10

Přestože se podařilo Sébastienu Loebovi deset vteřin z náskoku Grönholma stáhnout, stále je na druhé pozici. Znovu se ale odehrává boj o vedoucí pozici pouze mezi Grönholmem a Loebem. Na třetí příčce dojel dnešní etapu Mikko Hirvonena, čtvrtý skončil Manfred Stohl, kterému se na Kypru daří. Pátá příčka náleží Chrisu Atkinsonovi. Šestý je Matthew Wilson asedmý pak Xavier Pons.

příspěvků: 3 celý článek »

Kyperská rally: RZ 5, 6 - Loeb vyhrál šestý test

22. září 2006 • 15:10

Sébastien Loeb začíná v odpoledních rychlostních zkouškách stále více riskovat a vyhrál šestou rychlostní zkoušku. Snaží se tak maximálně eliminovat nevýhodu první startovní pozice. Marcus Grönholm však zaostal jen minimálně a stále i drží vedení.

žádný příspěvek celý článek »

Aigner i Rovanperä out kvůli elektronice

22. září 2006 • 12:40

I když zatím není jasné, co bylo přesnou příčinou odstoupení obou Fabií WRC týmu Red Bull Škoda, podle Armina Schwarze za vším stojí elektronika. Oba jezdci nedokončili ani druhou zkoušku úvodní etapy.

příspěvků: 1 celý článek »

Kyperská rally: RZ 3, 4 - Znovu souboj Grönholm x Loeb

22. září 2006 • 12:20

Jak se dalo očekávat, znovu je kyperská rally pouze o souboji Sébastiena Loeba a Marcuse Grönholma. Ostatní jezdci již po třech odjetých testech ztrácejí více než půl minuty. Na třetí pozici se posunul Mikko Hirvonen. Toni Gardemeister znovu i po dlouhé dokazuje, že je špičkový pilot a drží se na čtvrté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Kyperská rally: RZ 1, 2 - Rovanperä i Aigner out

22. září 2006 • 10:20

Černý pátek pro tým Red Bull Škoda - jedině tak se dá označit dnešní den pro rakouský tým, jehož oba jezdci Harri Rovanperä a Andreas Aigner skončili již po dvou rychlostních zkouškách úvodní etapy Kyperské rally. Zatím není jasné, co stojí za jejich odstoupením, ale Fin měl problémy s nastartováním vozu již v cíli RZ 1.

příspěvků: 5 celý článek »

Kyperská Rally - ON LINE (harmonogram)

22. září 2006 • 08:00

Sledujte spolu s námi Kyperskou rally ON-LINE. Po delší odmlce se na start znovu postaví tým Red Bull Škoda, a tak můžeme znovu společně fandit jezdců Aignerovi a Rovanperämu, aby se jim podařilo dosáhnout nejméně takového výsledku, jako v Německu, kde skončil Aigner šestý.

příspěvků: 4 celý článek »

S jakou technikou na Kypru?

22. září 2006 • 05:00

Co se technických předpisů týká, je to na letošní Rally Cyprus trochu volnější. Karoserie nejsou párované s žádnou jinou soutěží, zato stejný motor a transmise musí být použity shodně na dalším podniku mistrovství světa, kterým bude v polovině letošního října další středomořská soutěž Rally of Turkey.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb nejrychlejší, Fabie WRC nejpomalejší (hlasy)

21. září 2006 • 15:45

Dnešní shakedown se jel na šestikilometrovém úseku, který dokázal prověřit připravenost nejen vozů, ale také jezdců. Celkem velkým zklamáním je značná ztráta jezdců týmu Red Bull Škoda a to nejen Aignera, ale také vyhlášeného šotolinového specialisty Harriho Rovanperäho.

žádný příspěvek celý článek »

Kyperská rally - shakedown kořistí Loeba (časy)

21. září 2006 • 12:20

Dnes proběhl na Kypru shakedown, který jezdci absolvovali na rozbitém šestikilometrovém úseku. Vítězem se stal Sébastien Loeb, který nechal jen těsně za svými zády Marcuse Grönholma a Mikko Hirvonena. Oba Fordy jsou tudíž i po výměnách motorů v naprosto skvělé kondici. Prvním soukromníkem byl na čtvrtém místě Manfred Stohl a hned za ním dojel Dani Sordó.

příspěvků: 5 celý článek »

Ford musel měnit oba motory !

21. září 2006 • 11:05

Již před startem Kyperské rally bylo v týmu BP-Ford velmi rušno, jelikož musely být v obou speciálech Ford Focus WRC 06 vyměněny motory. Marcus Grönholm i Mikko Hirvonen tak budou mít ve svých speciálech na startu Kyperské rally nové agregáty.

příspěvků: 9 celý článek »

Kyperská rally - změna v harmonogramu třetí etapy

21. září 2006 • 10:30

Jen těsně před startem Kyperské rally došlo v harmonogramu soutěže k zásadním změnám, které se týkají především nedělní etapy a super speciální zkoušky. Ta se měla jet jako poslední test, nicméně organizátory byla přesunuta na místo RZ 20.

příspěvků: 2 celý článek »

Nutahara chce na Kypru vyhrát

21. září 2006 • 05:00

Japonský jezdec Fumio Nutahara sebevědomě prohlašuje, že jede společně se svým britským spolujezdcem Danielem Barrittem na Kyperskou rally s jasným cílem zvítězit v rámci seriálu produkčních vozů, čímž by snížil náskok dosud suverénně vedoucího Nassera Al-Attiyaha.

žádný příspěvek celý článek »

Bilance týmu Kronos na Kypru

20. září 2006 • 04:00

Tým Kronos Racing startoval na Kypru třikrát - 2001 se dvěma vozy Peugeot 206 WRC - Simon Jean-Joseph / Jack Boyère (vypadli) a Kris Princen / Dany Colebunders (vypadli).

žádný příspěvek celý článek »

Tým Subaru problém s brzdami tak docela neodstranil...

19. září 2006 • 11:45

Japonský tým 555 Subaru WRT sice měl na Sardinii šestidenní test, při kterém se všichni snažili nalézt problém s brzdami, který trápil Solberga v Japonsku, nicméně podle ředitele týmu Subaru Paula Howartha se to nepovedlo na sto procent.

příspěvků: 7 celý článek »

Loeb může být již v neděli mistrem světa...

19. září 2006 • 11:20

Pilot továrního týmu Kronos Racing Sébastien Loeb by se mohl za určitých příznivých okolností stát potřetí mistrem světa v rally již v neděli v cíli Kyperské rally. Do konce roku pak sice ještě zbývají čtyři soutěže, ale pokud by měl na Marcuse větší náskok než 40 bodů, byl by titul jeho.

příspěvků: 10 celý článek »

toplist