www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Cyprus Rally (PCWRC)

Novinky z týmu Ford před Kyprem

19. září 2006 • 09:30

Tým BP-Ford použije tvrdé pneumatiky BFGoodrich g-Force s nízkým opotřebením a podle pravidel jsou k dispozici ve dvou provedeních vzorku. Standardní vzorek je relativně kompaktní, aby zajistil maximální přilnavost a trakci.

žádný příspěvek celý článek »

Síla a odolnost - pro Ford klíčová slova na Kypru

19. září 2006 • 09:25

Vytrvalost a odolnost budou rozhodujícími faktory na prázdninovém ostrově Kypr, kde se o víkendu pojede dvanáctý podnik světového šampionátu v automobilových soutěžích. Obě vlastnosti budou muset prokázat jak stroje, tak posádky týmu BP-Ford.

žádný příspěvek celý článek »

Wilson se na Kypru znovu posadí do Focusu WRC 05

19. září 2006 • 02:30

Britský mladík Matthew Wilson se na Kypru znovu posadí do Focusu WRC 2005. Nový tip WRCéčka pak bude moci po Japonské rally, využít v Austrálii, na Novém Zélandu a zřejmě také na Britské rally. Společně s ním bude tým Stobart Ford VK representovat na Kypru Luis Perez Companc.

žádný příspěvek celý článek »

Xavier Pons nemá Kyperskou rally příliš rád

19. září 2006 • 01:00

Španělský pilot Xavier Pons startoval na Kypru poprvé v loňském roce, nicméně bylo to ve voze skupiny N. Tratě však příliš nepoznal, jelikož měl v průběhu pátku i soboty potíže s převodovkou.

žádný příspěvek celý článek »

Marc Van Dalen je hrdý na Sorda

18. září 2006 • 10:25

Na začátku měsíce jste objevovali Japonsko, ale Kypr zná Kronos dobře... Mondron: "Přesně, Kypr je jednou ze soutěží, kterou na okruhu známe nejlépe. Náš tým startoval v Limassolu už třikrát..."

žádný příspěvek celý článek »

Rally Kypr: V jiném rytmu!

18. září 2006 • 10:10

Dva týdny po podzimní Finské a Japonské rally okusí účastníci mistrovství světa v automobilových soutěžích závan léta na Kypru. Končící třetí čtvrtina seriálu může dát odpověď na mnoho otázek souvisejících s celkovou klasifikací WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Luis Moya: Chceme oba vozy v TOP6

18. září 2006 • 09:55

Tým Subaru má za sebou velmi nepovedené soutěže a stále není jasné, zda to bude na Kyperské rally lepší, nebo se znovu dostaví potíže s brzdami, či motorem. Impreza WRC má totiž v posledních třech soutěžích problémy především se spolehlivostí.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru chce konečně prolomit smůlu

18. září 2006 • 09:30

Tovární tým 555 Subaru WRT odjíždí na Kyperskou s jasným cílem a to soutěž dokončit a bodovat. Na jezdce Pettera Solberga a Chrise Atkinsona čekají znovu velmi náročné podmínky, jelikož Kypr je proslulý nejen vysokými teplotami, ale také drsnou podobou svých tratí, které dávají zabrat technice.

žádný příspěvek celý článek »

Manfred Stohl a Henning Solberg se chystají na Kypr

18. září 2006 • 00:15

OMV Peugeot Norway World Rally Team se chystá na nadcházející soutěž mistrovství světa s velkými ambicemi. Při loňském ročníku Kyperské rally totiž dosáhli oba týmoví jezdci, Manfred Stohl i Henning Solberg, svých dosavadních životních výsledků.

žádný příspěvek celý článek »

Preview: Kyperská rally 2006

16. září 2006 • 08:00

Kyperská rally patří již od svých prvních krůčků v mistrovství světa k nejtvrdším podnikům celého seriálu MS. Spolu s Tureckou rally dává nejvíce zabrat nejen technice, ale také fyzičce a připravenosti posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Dani Sordó: "Mám rád jízdu na vodním skútru"

15. září 2006 • 09:45

Dani Sordó prožívá v letošním roce naprosto fantastickou sezónu a navíc se mu splnil sen. Stal se totiž továrním jezdcem Citroënu pro rok 2007. V letošním roce pak dojede po boku Sébastiena Loeba v týmu Kronos Racing zbývající soutěže jako dvojka belgického týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb by chtěl na Kypru znovu vyhrát

15. září 2006 • 09:25

Francouzský pilot Sébastien Loeb se v Japonsku dočkal svého sedmadvacátého vítězství v seriálu mistrovství světa a nyní jej čeká další výzva – Kyperská rally, kterou v loňském roce vyhrál. Jeho hlavním úkolem je dojet a bodovat, jelikož si chce udržet dostatečný náskok před Grönholmem a získat třetí titul mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Red Bull Škoda chce na Kypru uspět

14. září 2006 • 10:55

Tým Red Bull Škoda má za sebou několik testů, které byly přípravou na další drsnou šotolinovou rally, která se jede již příští víkend na Kypru. Rakouský tým budou representovat jezdci Andreas Aigner a Harri Rovanperä.

žádný příspěvek celý článek »

Henning Solberg má finance na dvě kompletní sezóny

13. září 2006 • 11:00

Norskému jezdci Henningu Solbergovi se splnil velký sen a nedávno se mu podařilo zajistit si finance na dvě další kompletní sezóny v seriálu mistrovství světa. Zatím ale není jasné, ve kterém týmu a se kterým vozem je vlastně absolvuje.

příspěvků: 1 celý článek »

Superspeciálka na Kypru živě na Eurosportu

13. září 2006 • 10:30

V letošním roce jsme si již celkem zvykli na to, že na stanici Eurosport nebo Eurosport 2 můžeme vídat v přímém přenosu superspeciální rychlostní zkoušky. Nejinak tomu bude i o víkendu, kdy se pojede Kyperská rally.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist