www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - XVII. Horácká Rally Třebíč

Celkem 65 posádek ve startovní listině Horácké rally

13. září 2006 • 06:00

Celkem 65 přihlášených posádek figuruje doposud ve startovní listině letošního, již sedmnáctého ročníku Horácké rally, jedoucí se ve dnech 15.-16.září v okolí Třebíče, Náměště nad Oslavou a Velkého Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášena fotosoutěž k letošnímu ročníku Horácké rallye

13. září 2006 • 03:00

Auto klub elektrárna Dukovany společně s tiskovým střediskem Horácké rally nově vyhlašuje fotosoutěž k letošnímu ročníku Horácké rally. Soutěž je vypsána jako společná kategorie pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry.

žádný příspěvek celý článek »

OMV Rallye Waldviertel a Horácká rallye společně a se slevou startovného

13. září 2006 • 01:00

Dnešní tisková informace je určena především jednotlivým posádkám, určitě však bude zajímavou informací pro celou motoristickou veřejnost. V jedné z minulých tiskových zpráv jsme přinesli informaci, že pořadatelé Horácké rally navázali spolupráci s kolegy z Dolního Rakouska, pořádající Int. OMV Waldviertel Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Třebíč

11. září 2006 • 04:00

Můžete si prohlédnout seznam přihlášených posádek na předposlední díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na tento závod, kterým bude koncem tohoto týdne Horácká Rally s centrem v Třebíči, se přihlásilo 69 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Trať Horácké rally odhalena

22. srpna 2006 • 01:00

Letošní soutěž dodržuje tradiční koncepci Horácké rally, páteční odpolední start s první etapou, zahrnující i oblíbené noční rychlostní zkoušky a se sobotní druhou etapou, jedoucí se po celý den. Délka celé soutěže dosahuje délky 761 km a bude obsahovat celkem 20 rychlostních zkoušek o celkové délce přes 207 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Základní informace k Horácké Rally

21. srpna 2006 • 11:00

Již pouze necelý měsíc zbývá do startu sedmého podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým bude Horácká Rally 2006. Již dnes jsou k dispozici zvláštní ustanovení, časový harmonogram a přihláška.

žádný příspěvek celý článek »

Nový sponzor Horácké Rally

21. srpna 2006 • 01:30

Do pořádání XVII.ročníku Horácké rally, jdoucí se v letošní sezóně premiérově i jako Evropský pohár v automobilových soutěžích, vstupuje nový partner. Tímto partnerem je Skupina ČEZ, která se tak dostává na pozici hlavního sponzora celého podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally se blíží

2. srpna 2006 • 00:30

K dnešnímu dni byly spuštěny nové stránky Horácké rally. Je to v okamžiku, kdy dochází k zahájení příjmu přihlášek k letošnímu ročníku soutěže. Dochází tak k naplňování celoročních příprav závodu a fakticky k prvotnímu uvádění výsledků práce pořadatelského týmu do praxe.

žádný příspěvek celý článek »

XVII. ročník Horácké rally

12. května 2006 • 00:30

Do startu sedmnáctého ročníku Horácké rally zbývají zhruba čtyři měsíce, ale na jejím zabezpečení již nyní pracuje celý organizační výbor. Celá soutěž se ponese v duchu již osvědčených tradic, přesto je v její organizaci hned několik ne nepodstatných novinek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist