www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Tour de Corse - E.Leclerc (IRC)

Cédric Cherain s Renaultem Megane RS N4

foto

24. února 2011 • 22:00

Dalším jezdcem, který plánuje využít v nadcházející sezóně zbrusu novou zbraň od francouzské automobilky Renault, model Megane RS N4, je jeden z nejlepších belgických dvoukolkářů současnosti Cédric Cherain.

žádný příspěvek celý článek »

S Meganem RS N4 pojede IRC i Eric Mauffrey

foto

10. února 2011 • 15:15

Po dvou letech za volantem Renaultu Clio R3 a dvou vítězstvích ve francouzském poháru těchto vozů potřeboval nový impuls. Tím budou starty s novou zbrané automobilky Renault - Meganem RS N4 v seriálu IRC.

příspěvků: 4 celý článek »

Tour de Corse 2011 odhaluje trať

foto

9. února 2011 • 19:35

Další legendární soutěží, která vstupuje na pole seriálu Intercontinental Rally Challenge, bude v letošním roce francouzská Tour de Corse. Ta nakonec ustoupila s termínem Sardínii, takže se neuskuteční u příležitosti pětadvacátého výročí tragické nehody Henri Toivonena, ale o týden později.

příspěvků: 1 celý článek »

Patrik Sandell potvrdil program v IRC

foto

4. února 2011 • 13:25

Jak jsme naznačili již před několika týdny, švédský pilot Patrik Sandell se po několika letech v JWRC a SWRC přesouvá do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Tam by se měl se svým novým spolujezdcem Staffanem Parmanderem představit v sedmi soutěžích.

příspěvků: 6 celý článek »

V seriálu IRC také Julien Maurin

foto

29. ledna 2011 • 08:00

Po roční přestávce se vrátí Julien Maurin do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Přes nepříliš vydařené Monte Carlo, kde jej kromě nevhodné volby pneumatik zbrzdily i problémy s převodovkou bude jeho sezóna v IRC obsahovat ještě další závody.

příspěvků: 1 celý článek »

Tour de Corse o týden později

foto

6. ledna 2011 • 21:30

Jedním z letos debutujících podniků v Intercontinental Rally Challenge, třetí díl kalendáře 2011 - Tour de Corse, bude s největší pravděpodobností přesunut z prvního květnového víkendu na druhý.

příspěvků: 2 celý článek »

Vouilloz by se rád představil i na Tour de Corse

foto

19. prosince 2010 • 07:00

Nicolas Vouilloz, který se představí v barvách Škody Motorsport na úvodním podniku letošního ročníku seriálu Intercontinental Rally Challenge, potvrdil, že by se vedle lednové soutěže rád představil i na dalším domácím podniku, kterým bude květnová Tour de Corse, nováček šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist