www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Rallye Český Krumlov (MMČR)

Velké změny v týmu Honzy Černého, aneb jak se zbavit soupeřů

foto

24. května 2012 • 08:40

Honzu Černého s Pavlem Kohoutem už pomalu opustila vlna bujarých oslav po vítězném tažení na italské Rally 1000 Miglia, kdy víno teklo proudem a příbramské ženštiny šly z ruky do ruky... Tak takhle nějak by mohla začínat tisková zpráva před dalším závodem Honzy Černého, kdyby vše nebylo o trochu jinak. Hned po návratu z Itálie totiž u Honzy Černého v Příbrami začalo vše běžet podle trochu jiného plánu.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou vyrážejí na Krumlov

foto

23. května 2012 • 11:00

Dalším závodem Mediasport MMČR v rally a ROPRO Clio R3 Czech Trophy bude o nadcházejícím víkendu Rallye Český Krumlov. Na startu tohoto závodu nebude chybět ani příbramská posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová, kteří se představí s vozem Renault Clio R3.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Krumlov s menším počtem speciálů

foto

23. května 2012 • 08:00

ROPRO Clio R3 Czech Trophy 2012 pokračuje třetím podnikem. Tím bude 40. ročník Rallye Český Krumlov (25. – 26. května 2012). Jihočeská soutěž, zasazená do okolí úchvatného Českého Krumlova, ale není pro registrované posádky takovým tahákem, jak se původně očekávalo.

žádný příspěvek celý článek »

Obnovená kariéra špičkové posádky Štolfa - Hawel

foto

22. května 2012 • 17:30

Velkým překvapením pro příznivce rallysportu byl při Historic Rally Vltava návrat špičkové posádky Jindřich Štolfa - Zdeněk Hawel. Ti spolu závodili v letech 1986 - 1992 a sešli se tak v jednom soutěžním voze opět po více než dvaceti letech.

žádný příspěvek celý článek »

Udrží Roman Kresta vítěznou krumlovskou sérii?

foto

22. května 2012 • 17:10

Rallye Český Krumlov je v posledních letech zaslíbeným závodem posádky ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross. Statistika Romana Kresty čítá už sedm vavřínů na jihočeském závodě, loni opanoval soutěž popáté v řadě. Stejně jako v minulé sezoně pojedou Roman Kresta s Petrem Grossem na voze Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov kulisou Citroën Racing Trophy CZ

foto

22. května 2012 • 17:00

Citroën Racing Trophy CZ míří do rozkvetlé jihočeské přírody. Tratě Rallye Český Krumlov (25. – 26. května 2012) budou místem dalšího klání vozů Citroën DS3 R3T a Citroën C2 R2 MAX. O pohárové body a finanční prémie se popere pět dvojic s vozy francouzské značky.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Mini je připraven do Českého Krumlova

foto

22. května 2012 • 16:20

Rallye Český Krumlov patří mezi nejoblíbenější soutěže automobilových závodníků v České republice. I v týmu Václava Pecha je tomu stejně, a proto se již nemůže dočkat o nadcházejícím víkendu startu na čtvrté soutěži Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek tým místo na Akropolis do Krumlova

foto

22. května 2012 • 08:00

Hájek Historic Czech National Rally Team měl v plánu pro sezonu 2012 pouze jeden start v České republice, kterým byla uplynuvší Rallye Vltava. Tato soutěž je totiž jako jediná na českém území zařazena do FIA mistrovství Evropy rally historických vozidel, které je hlavní prioritou týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport si zopakuje start na dvou souběžných rally

foto

21. května 2012 • 10:10

Tovární tým Škoda Motorsport čeká opět velmi náročný víkend. Podruhé v této sezoně startuje tým na dvou souběžných soutěžích. Lídři evropského šampionátu Hänninen s Markkulou startují v Chorvatsku, vedoucí posádka českého mistrovství Kopecký/Dresler se představí domácím fanouškům na Rally Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Novinka à la Monte Carlo

foto

21. května 2012 • 09:20

Rally se nemusí týkat jen špičkových sportovních automobilů První na to přišli v Monaku a zavedli jakousi podobu soutěže pro vozidla s pohonem budoucnosti. Rallye Český Krumlov nezůstává o nic pozadu a poprvé u nás připravila něco podobného.

žádný příspěvek celý článek »

Na 40. Rallye Český Krumlov – lanovkou, vrtulníkem a pro ceny

foto

18. května 2012 • 08:00

Trasa 40. Rallye Český Krumlov nabízí spoustu zajímavých diváckých míst, kde lze spatřit špičku rallye sportu přímo v akci. Téměř stovka posádek v čele s takovými piloty, jako jsou Kresta, Kopecký, Pech, Valoušek či Tarabus, v historicích Harrach, Janota, Navrátil, nabídne příští víkend divákům zajímavé souboje o vteřinky.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Český Krumlov

foto

18. května 2012 • 03:00

Již příští týden se uskutečni jubilejní čtyřicátý ročník Rallye Český Krumlov. Do jihočeského města zapsaného na seznam UNESCO se vydá nabité startovní pole, jak ostatně naznačují dnes zveřejněné seznamy přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Historici v Krumlově: souboj Harrach - Janota znovu na českých tratích

foto

17. května 2012 • 15:00

Německy mluvící divize organizačního výboru, kterou vede Karel Mach, si notně vylepšila skóre, když mezi přihlášené účastníky na 40. Rallye Český Krumlov ulovila zahraniční hvězdu, kterou není nikdo jiný než rakouský šampion Ernst Harrach. Ten ale nezůstane mezi německy hovořícími soutěžícími sám.

žádný příspěvek celý článek »

2. RC Rallye Český Krumlov opět přehlídkou nádherných vozů

foto

17. května 2012 • 13:00

I když do uzávěrky přihlášek 2. RC Rallye Český Krumlov ještě pár dní zbývá, už teď je jasné, že více než dvacítka přihlášených vozů ozdobí druhý ročník této soutěže. Mezi přihlášenými jsou vozy, které bylo možné vidět již loni, ale i absolutní novinky, které budou mít svou soutěžní premiéru.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na jubilejní Krumlov již v úterý

foto

14. května 2012 • 14:00

Jubilejní 40. ročník Rallye Český Krumlov se rychle blíží a jezdci, kteří se zatím nepřihlásili, mají k dispozici poslední dva dny. Uzávěrka přihlášek je totiž stanovena na úterý 15. května, kdy se úderem půlnoci uzavře seznam přihlášených všech vypsaných klasifikací.

žádný příspěvek celý článek »

toplist