www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 14. května 2024, Svátek má Bonifác, zítra Žofie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Barum Czech Rally Zlín (IRC+ME)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Andreas Mikkelsen "Ve Zlíně pojedu na maximum!"

foto

30. srpna 2012 • 08:00

Po nesporném úspěchu na uplynulé ADAC Rally Deutschland se už o tomto víkendu představí ve Zlíně lídři průběžné absolutní klasifikace seriálu intercontinental Rally Challenge 2012, posádka týmu Škoda UK, Andreas Mikkelsen - Ola Floene, na Fabii Super 2000. Tuto dvojici hned po příletu do Vídně a příjezdu do ČR čekal optimalizační test v okolí Lhoty u Vsetína, kde jsme Andrease vyzpovídali v rozhovoru pro náš server.

žádný příspěvek celý článek »

Video z testu Mikkelsena a Wieganda před Barum Czech Rally Zlín

foto

29. srpna 2012 • 10:00

Včera na Valašsku pokračovalo vytrvalé testování na tuzemský vrchol letošní soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín. Jan Daněk tentokráte se svou kamerou zamířil na test dua 'záložních' týmů Škodovky - Andrease Mikkelsena a Seppa Wieganda.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojitý rozhovor s Danem Vladykou a Igorem Norkem

foto

29. srpna 2012 • 09:30

Přestože spolu v současnosti netvoří posádku, rozhodl jsem se Daniela Vladyku a Igora Norka vyzpovídat společně. Spojuje je totiž hodně věcí. Duchovní rally základna v partě kolem Rallysportu Příluky, společní přátelé, první závod v roce 2000, (téměř) absence havárií v jejich kariéře a v neposlední řadě také čtyři sezóny strávené v jednom závodním kokpitu.

žádný příspěvek celý článek »

Itinerář si vyzvedlo celkem 99 posádek z 23 států

foto

29. srpna 2012 • 09:00

Zatěžkávací zkouškou prošel v úterním odpoledni sekretariát Barum Czech Rally Zlín. Do Zlína se začaly sjíždět posádky, aby si vyzvedly itinerář, monitorovací GPS jednotky pro seznamovací jízdy a zároveň mohly absolvovat volitelnou administrativní přejímku. Krátce po uzavření sekretariátu se konečné číslo prezentovaných posádek zastavilo na 'baťovské' číslici 99.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Delimax Total Team je před Barum Rally ve vrcholné formě

foto

29. srpna 2012 • 08:00

Barum Czech Rally Zlín je považována za vrchol české i evropské rallyové sezóny a i proto Peugeot Delimax Total Team neponechal nic náhodě a přípravě na tento závod věnoval maximální úsilí. Zlínsko je navíc rodištěm obou členů posádky – pilota Pavla Valouška i spolujezdce Lukáše Kostky, kteří zde mají početnou základnu příznivců a tudíž o to větší motivaci předvést svoje jezdecké umění.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta: "Na Barum rally jsme připraveni"

foto

29. srpna 2012 • 07:30

Už po sedmnácté sjede v pátečním odpoledni ze startovní rampy Barum Czech Rally Zlín Roman Kresta. Luhačovickému jezdci je přiděleno startovní číslo 7. Nic se nemění na nasazení osvědčeného vozu Škoda Fabia Super 2000, spolujezdcem bude ostřílený Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z autogramiády a přebírání itinerářů

foto

28. srpna 2012 • 23:50

Celkem 98 posádek si dnes vyzvedlo itinerář na Barum Czech Rally Zlín, jedna si vyzvedne zítra dopoledne. Kromě toho dnes večer proběhla autogramiáda v Obchodním centru Zlín. Jak to na obou akcích vypadalo si můežete prohlédnout na fotografiích Marka Pléhy a Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Leo Pavlíkem před BCRZ 2012 (MP3)

foto

28. srpna 2012 • 22:30

Jednou z divacky atraktivních doprovodných akcí letošní Barum Czech Rally Zlín 2012 bude také comeback posádky Leo Pavlík - Karel Jirátko na voze Audi Quattro S1. Ve spolupráci se zlínským rádiem Kiss Publikum si u nás nyní můžete poslechnout téměř dvacetiminutový rozhovor právě s Leo Pavlíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech na Barum Rallye s vylepšeným MINI

foto

28. srpna 2012 • 22:05

Jen několik dnů dělí EuroOil-invelt team od startu na české největší a nejslavnější soutěži, Barum Rallye ve Zlíně, kde se prostřednictvím posádky Pech - Uhel představí s výrazně inovovaný speciálem MINI John Cooper Works S2000 - 1,6 turbo.

příspěvků: 1 celý článek »

Video z testu Pavla Valouška před Barum Czech Rally Zlín

foto

28. srpna 2012 • 10:55

U většiny týmů vrcholí přípravy na Barum Czech Rally Zlín, která odstartuje již koncem tohoto týdne. Nejinak je tomu i u stáje Pavla Valouška, který si vyzkoušel svůj Peugeot 207 S2000 během včerejších testů. Těch se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Jan Daněk a vy si můžete prohlédnout jeho video.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport na IRC Barum Rally s Tomášom Kostkom

foto

28. srpna 2012 • 08:00

Slovenský Rufa Šport Team v posledných piatich rokoch ani raz nechýbal na štarte Barum Czech Rally Zlín. Rovnako sa na štart tejto najpopulárnejšej rally súťaže v našom najbližšom okolí postaví aj v tomto roku.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín je pro značku Škoda vrcholem sezony

foto

27. srpna 2012 • 15:00

Vrchol letošní sezony je tu – Barum Czech Rally startuje tento pátek v okolí Zlína a do neděle bude vábit tisíce nadšených fanoušků motorsportu. Na startu bude kompletní tým Škoda Motorsport (Kopecký/Dresler a Hänninen/Markkula) a s továrním vozem se představí obhájce titulu IRC Andreas Mikkelsen se spolujezdcem Olou Floenem.

žádný příspěvek celý článek »

Debut knihy o Leovi Pavlíkovi za zvuku legendárního Quattra S1

foto

27. srpna 2012 • 14:00

Premiéra nové knihy o jednom z nejúspěšnějších jezdců historie československých rally, Leovi Pavlíkovi, která je plánovaná na blížící se Barum Czech Rally Zlín, bude zpestřena velice atraktivním doprovodným programem. Leo Pavlík se totiž po téměř třiadvaceti letech opět ukáže za volantem soutěžního vozu a při letošní Barum rally fanouškům předvede jedno z nejatraktivnějších soutěžních aut vůbec – Audi Sport Quattro S1.

žádný příspěvek celý článek »

Spolujezdec Petr Starý si splní třetí velký sen

foto

27. srpna 2012 • 11:00

Mimořádnou pozornost poutá při letošním ročníku Barum Czech Rally Zlín závod historických automobilů pod názvem Star Rally Historic. Populární vložená soutěž se pojede již popáté a přiláká opět skvostné vozy z minulých let. Na startu se objeví i legendární vůz Audi Sport Quattro S1 s posádkou košického Styllex Motorsport ve složení Jozef Béreš jr,. Petr Starý.

žádný příspěvek celý článek »

Policie připravila pro občany speciální telefonní linku

foto

27. srpna 2012 • 09:00

Mezinárodní automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín poutá značný počet diváků, neboť se schází každoročně podél tratě přes dvě stě tisíc nadšených fanoušků rallysportu. Soutěž je tradičně zatěžkávací zkouškou i pro příslušníky Policie České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist