www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 13. května 2024, Svátek má Servác, zítra Bonifác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 12 - Barum Czech Rally Zlín (IRC+ME)

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Přijďte na autogramiádu a získejte podpis rallyových hvězd

foto

26. srpna 2012 • 14:00

Pořadatelé mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín připravili ve spolupráci s Obchodním centrem Zlín na Kvítkové ulici pro početné zástupy fanoušků autogramiádu předních jezdců letošního dvaačtyřicátého ročníku této populární rally, která je součástí ERC, prestižního seriálu IRC a MMČR 2012. Autogramiáda s doprovodným programem se uskuteční v úterý 28. srpna od 16 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěž Subaru Czech Rally Teamu

foto

26. srpna 2012 • 13:40

Subaru Czech Rally Team společně se Subaru ČR a společností Motul vyhlašují soutěž: Tipujte výsledek jezdců Subaru Czech Rally Teamu na Barum Rally a vyhrajte skvělé ceny!

žádný příspěvek celý článek »

Na Barum Czech Rally Zlín 2012 jsou již připraveni nejen pořadatelé

foto

24. srpna 2012 • 10:35

Letošní 42. ročník Barum Czech Rally Zlín odstartuje již za týden a u této příležitosti se včera konala ve známé zlínské výškové budově číslo 21 poslední tisková konference před samotným zahájením 'ostrého' programu oblíbené soutěže. Zúčastnili se jí nejen zástupci oficialit Zlínského kraje, ale také ředitel rally a zástupci regionálních jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

K největším favoritům se řadí Kopecký, Hänninen a Mikkelsen

foto

24. srpna 2012 • 08:45

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín 2012 nabízí kvalitní startovní pole. V letošním roce se jedná o nejlépe obsazenou soutěž seriálů Intercontinental Rally Challenge (IRC) a FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC). Pořadatelům z AK Barum Zlín v AČR se přihlásilo celkem 110 soutěžících z 23 zemí, z uvedeného počtu je 36 zahraničních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Jak bude fungovat MHD v čase Barum Czech Rally Zlín?

foto

23. srpna 2012 • 17:00

Mezinárodní automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín, která se koná ve dnech 31. srpna - 2. září 2012, se určitým způsobem dotkne i provozu městské hromadné dopravy ve Zlíně. Přinášíme Vám v přehledném souhrnu všechny dostupné informace ze strany Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice (DSZO).

žádný příspěvek celý článek »

Soutěž o svezení s M. Pantálkem na shakedownu Barum Czech Rally Zlín

foto

22. srpna 2012 • 13:10

Soukromá oční klinika Gemini společně s jezdcem Milanem Pantálkem Vám přináší možnost usednout do ostré verze závodního vozu Mitsubishi Lancer EVO IX při shakedownu Barum Czech Rally Zlín, který se uskuteční 30. 8. 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín

foto

20. srpna 2012 • 18:00

Celkem 110 dvojic můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na Barum Czech Rally Zlín, která bude i v letošním roce součástí mistrovství Evropy, Intercontinental Rally Challenge a Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic představí legendární vůz Audi Sport Quattro S1

foto

20. srpna 2012 • 16:00

Součástí letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín bude podobně jako v předchozích čtyřech letech volný závod historických automobilů pod názvem Star Rally Historic. Populární vložený závod legend se uskuteční již popáté a přiláká opět skvostné vozy z minulých let.

žádný příspěvek celý článek »

René Dohnal se poprvé představí na Barum Rally

foto

20. srpna 2012 • 09:00

Příjmení Dohnal jistě netřeba představovat rallyovým fanouškům, jelikož právě toto příjmení vídáme ve startovních listinách už mnoho let. Tentokrát bude ovšem řeč o mladém a talentovaném pilotu René Dohnalovi, který si na konci měsíce srpna splní svůj soutěžácký sen a poprvé se představí na populární Barum Czech Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhlášena opět populární fotosoutěž na Barum Czech Rally Zlín

foto

20. srpna 2012 • 08:00

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního 42. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2012 opět oblíbenou fotosoutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Omezení železniční dopravy ve Zlíně během divácké Super RZ

foto

20. srpna 2012 • 07:00

Mezinárodní automobilovou soutěž Barum Czech Rally Zlín zahájí již poosmé v pátečním večeru divácká Super rychlostní zkouška v centru krajského města. Atraktivní okruh vede v ulicích Zlína a bývalém svitovském areálu a soutěžní vozy absolvují celkem tři kola.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná cena z fotosoutěže 2011 putuje do Napajedel

foto

19. srpna 2012 • 09:00

Při příležitosti konání 41. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2011 byla vyhlášena tradiční fotosoutěž. Ceny do fotosoutěže věnovala firma RALLY MODELS – Antonín Babík, JNK Studio Zlín – výroba a distribuce videokazet, společnost AOP – plastová okna a dveře, PARAMO a.s., oleje MOGUL a firma ALITRON CZ, s.r.o., věnovala pro výherce hlavní ceny celoroční předplatné specializovaného motoristického magazínu RALLY.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Motorsport testoval na českokrumlovských tratích

foto

19. srpna 2012 • 08:00

Pořadatelé Rallye Český Krumlov připravili ve dnech 13. - 15. srpna 2012 pro tým Škoda Motorsport třídenní testování před nadcházející Barum Czech Rally Zlín. Náročného testovacího programu na tratích českokrumlovských rychlostních zkoušek se zúčastnily obě tovární posádky, když vedle Jana Kopeckého namísto Pavla Dreslera, který je v rekonvalescenci po operaci, usedla Martina Škardová.

žádný příspěvek celý článek »

Pan Tardent se vrací do Zlína po šestnácti letech

foto

18. srpna 2012 • 22:00

Zlínští pořadatelé znají nominaci klíčových činovníků Mezinárodní automobilové federace FIA na letošní 42. ročník populární barumky. Organizační štáb v čele s ředitelem soutěže Miloslavem Regnerem každoročně odvádí skvělou práci. Soutěž je hodnocena jako jedna z nejlépe organizovaných rally v Evropě, neboť obdržela v předchozích letech výborné hodnocení pozorovatelských zpráv a rovněž reference činovníků FIA jsou na zlínskou rally velmi pozitivní.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených do V. Star Rally Historic

foto

17. srpna 2012 • 13:25

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili seznam posádek, které se přihlásily do doplňkového závodu historických vozidel Star Rally Historic. Již páté vydání této show přivede na start rovné čtyři desítky vozů, kterým budou dominovat fiat Paola Diany a zejména legendární okřídlené Audi Sport Quattro S1, se kterým se představí Jozef Béreš junior.

příspěvků: 1 celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist